AVCILAR-BEYLİKDÜZÜ İSTİKAMETİNDE TRAFİĞİ DURMA NOKTASINA GETİRDİ

AVCILAR-BEYLİKDÜZÜ İSTİKAMETİNDE TRAFİĞİ DURMA NOKTASINA GETİRDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ilçe belediyeleriyle koordineli olarak aldığı tüm önlemlere, tuzlama çalışmalarına rağmen, akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Avcılar-Beylikdüzü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ilçe belediyeleriyle koordineli olarak aldığı tüm önlemlere, tuzlama çalışmalarına rağmen, akşam saatlerinden itibaren etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Avcılar-Beylikdüzü yönünde trafik durma noktasına geldi. Bazı vatandaşlar araçlardan inerek yürümeyi tercih etti.

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava, kar yağışı ve tipi akşam saatlerinden itibaren İstanbul'da etkisini iyice artırdı. İBB'nin günler öncesinde aldığı önlemler ve yaptığı uyarılarla gün içinde trafikte ciddi bir aksama yaşanmadı. Vatandaşların büyük bölümü, özellikle toplu taşıma araçlarını tercih edenler kısa sürede evlerine ulaşırken, kent merkezinden uzak semtlere özellikle kendi araçlarıyla ulaşmaya çalışan vatandaşlar, kar ve tipinin etkisiyle büyük zorluk yaşadı.

Yoğun kar yağışı ve tipinin görüş mesafesini iyice düşürmesiyle, Avcılar, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçeşehir yönündeki sürücüler araçlarıyla kara yollarında ilerlemekte güçlük çektiler. TEM Otoyolu ve yan yollarında bazı vatandaşların araçlardan inerek yürüdükleri görüldü. Vatandaşlar, yaşadıkları bu zor anları da sosyal medyadan paylaştılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.