AVCILAR’DA ÇOCUK PARKLARI BAHARA HAZIRLANIYOR

AVCILAR’DA ÇOCUK PARKLARI BAHARA HAZIRLANIYOR

Avcılar Belediyesi ekipleri, ilkbaharın gelmesiyle birlikte kent sakinlerinin dinlenmek, eğlenmek ve güzel vakit geçirmek için ziyaret ettiği park ve yeşil alanlara yönelik hizmet çalışmalarına ağırlık verdi. Bu çalışmalar kapsamında ekipler, oyun grupları ve spor ekipmanlarında tadilat ve boyama çalışması yapıyor.

Periyodik olarak gerçekleştirilen çalışmalarda aksaklıklar giderilirken kırık ekipmanlar tamir edilerek yeni görünümüne kavuşturuluyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, “Çocuklarımızın rahat ve güvenilir bir ortamda huzur içinde eğlenebilmelerini sağlamak bizim öncelikli görevlerimizden biridir.” dedi.

Hançerli, “Parklarda oyun oynamanın, çocuğun fiziksel ve psikolojik gelişiminde, sosyalleşmesinde önemli bir rolü olduğunun bilincinde olan belediyeyiz, çocuk parklarımızın bakımını önemsiyoruz. Bu nedenle çocuklarımız için risk oluşturabilecek her şeyi önceden ortadan kaldırıp, keyifle oynayabilecekleri erişilebilir, güvenli bir ortam yaratıyoruz.” diye konuştu.

 

lze5jcqrimkgv6bcq7s0ayth.jpg

giasqobsztvl8hkaw60c2nr5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.