Avcılar Yaza Hazır

Avcılar Yaza Hazır

Avcılar Belediyesi, yaz aylarına girilen bu günlerde ilçe genelinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Avcılar Belediyesi Park ve Bahçele..

Avcılar Belediyesi, yaz aylarına girilen bu günlerde ilçe genelinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, park, bahçe ve yeşil alanlarda yürüttüğü bitkilendirme, peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında, bitkilendirme çalışmaları yapılırken, çocuk parklarında bulunan oyun alanları ve diğer alanlarda yer alan spor aletlerinin bakım ve onarımları, ekipler tarafından periyodik programlar dahilinde devam ediyor.

Daha güvenli yollar

İlçe genelinde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında, ana arter niteliğindeki güzergahlar başta olmak üzere cadde ve sokaklar Avcılar Belediyesi ekiplerince yürütülen titiz çalışma ile onarılmaya devam ediyor.

Erişilebilir belediye

Avcılar Belediyesi, tüm bu çalışmaların yanında özellikle sosyal medyadan iletilen sorunlara ve taleplere de kayıtsız kalmıyor ve hızlı çözümler üretiyor. Gelen talepler doğrultusunda ilçe genelinde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Avcılar halkı, kolay erişilebilen ve hızlı çözüm üreten bu yönetim anlayışından duyduğu memnuniyeti sosyal medyadan attığı mesajlar ile gösteriyor.

 


Kaynak: Avcılar Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.