AVCILAR’DA MEME KANSERİ İÇİN FARKINDALIK ETKİNLİĞİ: FARKINDAYIZ , KORKMUYORUZ

AVCILAR’DA MEME KANSERİ İÇİN FARKINDALIK ETKİNLİĞİ: FARKINDAYIZ , KORKMUYORUZ

Avcılar’da, ‘Meme kanseri farkındalık ayı’ kapsamında erken teşhise dikkat çekmek için etkinlik düzenlendi.  Avcılar Belediye Başkanı Av. Tu..

Avcılar’da, ‘Meme kanseri farkındalık ayı’ kapsamında erken teşhise dikkat çekmek için etkinlik düzenlendi.  Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, halk pazarında meme kanserinin sembolü olan pembe kurdele ve bileklik dağıttı.

Avcılar Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü personeli ile birlikte Avcılar’daki halk pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, meme kanserinde erken tanıya dikkat çekerek, “Her 8-10 kadından birinin meme kanseri riski taşıdığı bir dönemdeyiz. Maalesef ki meme kanseri, ülkemizde ve dünyada kadınlarda en sık görülen ve ölüme neden olan kanser türüdür. Fakat bu durumdan korkmayıp, farkındalığımızı arttırmamız gerekiyor. Umudumuzu hiçbir zaman kaybetmeyip tedbiri de elden bırakmamalıyız.  Tüm hemşehrilerimizin meme kanseri konusunda hassasiyet göstermelerini ve düzenli olarak kontrollere gitmelerini rica ediyorum” dedi.

 


Kaynak: Avcılar Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.