Avcılar'da Musa Aksoy Adaylığını Açıkladı

Avcılar'da Musa Aksoy Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar'dan, Aksoy İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Musa Aksoy Avcılar Belediye Meclis Üyesi aday adaylığına başvuruda bulundu

CHP Avcılar İlçe Örgütü içinde saygınlığı olan, örgütün her etkinliğine katılan CHP Avcılar Belediye Meclis üyesi aday adayı Musa Aksoy, Avcılar'da şu ana kadar adaylar içerisinde en genç aday adayı olarak yer alıyor. Ailesi Avcılar'da yakından tanınan Musa Aksoy, "Atatürk ilkelerinin savunuculuğunu belediye meclis kürsüsünde de savunan genç bir meclis üyesi adayı olmamdan dolayı çok jeyecanlı ve mutlum" dedi.

CHP Avcılar İlçe Örgütüne resmi başvuruda bulunarak Belediye Meclisi Üyesi Aday Adaylığını açıklayan Musa Aksoy, neden aday adayı olduğu konusunda şunları söyledi.

“Gelen talepler üzerine ve de değerli üyelerimizin partimiz ve Avcılarımızın geleceği açısından en iyi şekilde değerlendirme yaparak en doğru kararı verecekleri inancı ile Meclis üyeliği aday adaylığı için CHP İlçe Başkanlığımıza resmen başvurdum. Bana inanan, güvenen herkese beni bu göreve layık gördükleri için teşekkürlerimi iletiyor, kendilerine ve çok değerli Avcılar halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu vesile ile de tüm aday adaylarına başarılar diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.