Avcılar’da Ortak Denetim

Avcılar’da Ortak Denetim

Avcılar, Denizköşkler Mahallesi sahil şeridinde Avcılar Belediye Zabıta Müdürlüğü ve emniyet güçleri ortaklığıyla denetim gerçekleştirildi.A..

Avcılar, Denizköşkler Mahallesi sahil şeridinde Avcılar Belediye Zabıta Müdürlüğü ve emniyet güçleri ortaklığıyla denetim gerçekleştirildi.
Avcılar Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklarda denetimlerini arttırdı. Bu çerçevede, Avcılar Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, emniyet güçlerinin de katılımıyla insan geçişinin yoğun olduğu Denizköşkler sahilinde denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimde yüksek sesle çevreyi rahatsız eden, kaldırım ve caddeyi işgal eden esnaflar uyarıldı. 
Esnafa uyarıda bulunan ve tutanak tutan zabıta ekipleri, amaçlarının ceza kesip esnafı zor durumda bırakmak olmadığını, ancak vatandaşların güvenliğini, sağlığını ve mutluluğunu tehdit eden işgali ortadan kaldırmakla görevli olduklarını ifade ettiler. Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, kent sakinlerini zor durumda bırakan kaldırım işgallerine karşı uygulama ve denetimleri bundan sonra sıkılaştırılacaklarının; uyarı ve tutanaklara rağmen işgale devam eden esnaf hakkında da gerekli yasal işlem uygulanacağının altını çizdiler.

 


Kaynak: Avcılar Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.