Avrupa Yakası’nın En Büyük Kaykay Parkı 24 Eylül’de Açılıyor

Avrupa Yakası’nın En Büyük Kaykay Parkı 24 Eylül’de Açılıyor

EsenyurtluGençler Bu Parkta Heyecan Ve Adrenaline Doyacak

Esenyurt Belediyesi’nin Şehitler Parkı içerisindeki 2 bin 390metrekarelik alana inşa ettiği Avrupa Yakası’nın en büyük kaykay parkınınaçılışı, 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Gençleri aksiyon ve adrenalinlebuluşturacak olan parkın açılışı sonrası, Türkiye Kaykay Federasyonu’nundüzenlediği Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası’nın 3. etabı yapılacak.

Esenyurtlu gençlere aksiyon ve adrenalin dolu anlar yaşatarak,enerjilerini eğlenceli bir aktiviteye dönüştürecek olan kaykay parkı, 24 EylülCumartesi, saat 10.00’da görkemli bir törenle açılacak. Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt’un gerçekleştireceği açılışın ardından TürkiyeKaykay Federasyonu’nun, Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası 3. Etabı’naev sahipliği yapacak olan parkta, 23 Eylül’de yarışmacıların ısınma turlarıolacak. 26 Eylül’de gerçekleşecek olan ödül töreninde ise şampiyonada dereceyegirenlere ödüllerini Başkan Bozkurt verecek.

Üç AlanıBir Arada Sunuyor

2 bin 390 metrekarelik alanıyla ‘Avrupa Yakası’nın En Büyük KaykayParkı’ olma özelliğine sahip olan parkın içerisinde 570 metrekare havuz, 540metrekare SLS alanı ve 42 metrekare alıştırma alanı bulunuyor. Park,diğerlerinden farklı olarak kaykaycılara üç alanı (Havuz, SLS ve alıştırmaalanını) bir arada sunuyor.

sjtmvdjy9ccrz62sxa7uwi0b.jpg

s1ajhirdvcydnhoz3fj8ugkm.jpg

phsl2xugolwf8vmrd3fnwajg.jpg

dI52ou1h8vvjwylfgncripgq.jpg

92fvfvktpgwu0lnbi86jszga.jpg

vqy7dqgcjmkfot34rm6ve9wy.jpg

5ixbvmzo2wnot7ysqeghl8rd.jpg

w7acyiox9bdecnkdm6g4vhrz.jpg

lxfr9j4ybcdv6hyvpwIukjah.jpg

htkzjg91lmworIwbry2iuks5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.