Ayağı Kırılan Kedi Ameliyatla Yeniden Sağlığına Kavuştu

Ayağı Kırılan Kedi Ameliyatla Yeniden Sağlığına Kavuştu

Esenyurt Belediyesi, Ayağı KırılanKediyi Tedavi Ederek Hayata Tutunmasını Sağladı. Tedavi Sonucunda Yaralı KediYürümeye Başladı.

EsenyurtBelediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, kırk gün boyunca ortadan kaybolan veayağı kırık bir şekilde bulunan kediyi tedavi ederek hayata tutunmasınısağladı. Esenkent Mahallesi’nde bir sitede yaşayan hayvansever Şirin Çetingüç’ünihbarı sonucunda yaralı ve güçsüz kalan kedi, Veteriner İşleri Müdürlüğü ModernHayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi edilerek sağlığınakavuştu.

“Hayvanlara Burada Çok GüzelBakılıyor”

EsenyurtBelediyesi’nin hizmetlerinden çok memnun kaldığını söyleyen Şirin Çetingüç, “Kedi,bahçemizde doğdu. Bahçemizde ona bakıyoruz. Yaklaşık kırk güne yakın ortadankayboldu. Sonrasında geldiğinde ayağında kırık tespit ettik. Sebebinibilmiyoruz. Esenyurt Belediyesi’ni bildiğim ve hizmetlerinden çok memnun olduğumiçin sürekli hayvan gönderiyorum kısırlaştırmaya ama bu kadar büyük biroperasyon hiç olmamıştı. Kediyi gönderdim, ameliyatı yapıldı. Hiçyürüyemiyordu, şu an sağlıklı bir şekilde basabiliyor. Hayvanlara burada çokgüzel bakılıyor. Burada hizmet veren herkes hayvanları çok seviyor” şeklindekonuştu.

“Sağlıklı Bir Şekilde HayvansevereTeslim Ettik”

Kedinintedavi edildikten sonra yeniden sağlığına kavuştuğunu belirten Veteriner İşleriMüdürlüğü Hekimi Ali Muhammet Alagöz, “Veteriner hekim arkadaşlarla birlikte kedininmuayenesini yaptık. Kırık olduğunu tespit ettik ve tedaviye başladık. Tedavisi tamamlandıktansonra operasyona aldığımız can dostumuzu sağlıklı bir şekilde hayvansevervatandaşımıza teslim ettik” dedi.

fhcbihz7c5v81yobsgm3xj4I.jpg

9ilfofmhetemybkzk5zbnpsd.jpg

as9ewcyrfdxmuypvn6qa23tj.jpg

xjfeto14u8r3jvmnhqmz5cll.jpg

x8znvj9obszutxkcmklp0nqf.jpg

tc170grIwspzozkeuvnmv5lr.jpg

cbskxukdmjceffmo7zhplj49.jpg

qpzIoyfa3l7u6ktkmvg9s5xy.jpg

e8gywIbv4vg2nwdfpcy0a3xm.jpg

dg7lr9mvqpzqrafoskenyczx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.