AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KOÇARLI’YA DEV BİR YATIRIM DAHA GERÇEKLEŞTİRİYOR

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KOÇARLI’YA DEV BİR YATIRIM DAHA GERÇEKLEŞTİRİYOR

Altyapi yatirimlari ile kente altin çagini yasatan Aydin Büyüksehir Belediyesi, yeni bir yatirimin daha temelini atti.

Muhtarlar tam kadro katilim sagladi

Projenin ilk kazi çalismasina Aydin Büyüksehir Belediyesi Meclis Üyesi Baris Altintas, ASKI Genel Müdürü Hakan Olkaç, Yatirim Insaat Daire Baskani Çagri Çaylak, Büyükdere Muhtari Ali Uzunkaya, Sahinciler Muhtari Deniz Tirpanci, Sobuca Muhtari Özcan Özen, Tekeli Muhtari Yusuf Eskici, Dedeköy Muhtari Müfit Tuloglu, Senköy Muhtari Selahattin Cenger, Biyikli Muhtari Mustafa Turgan ve Yeniköy Muhtari Yüksel Biçakçi katildi. Hakan Olkaç hayata geçirilen proje ile ilgili muhtarlara bilgilendirme yaparken, Altintas’ta Büyüksehir Belediyesi’nin daima hizmetlerinde oldugunu belirterek yapilan bu projeyle ilgili muhtarlarin görüs ve önerilerini dinledi.

7.5 milyon liralik dev hizmet

Yapilacak çalisma ile ASKI, Ikizdere Baraji’ndan Koçarli’ya gelen içme suyu hattini, Biyikli Grup Içme Suyu Terfi Hatti Insaat Yapim Isi kapsaminda 16 bin metre daha uzatarak; Büyükdere, Sahinciler, Sobuca, Tekeli, Dedeköy, Senköy, Biyikli ve Yeniköy mahallelerine ulastiracak. ASKI, bu dev hizmet için yaklasik 7.5 milyon liralik yatirim yapacak. “Vatandaslarimizin yasam konforunu arttirmak için yatirimlarimizi sürdürecegiz” Koçarli’ya yaptiklari milyonlarca liralik yatirimlara bir yenisini eklediklerini ve vatandaslarin hayatlarina dokunan projelere devam edeceklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Koçarli’ya dün oldugu gibi bugün de modern ve uzun ömürlü projeler ile hizmet ediyoruz. Altyapida gerçeklestirdigimiz bu hizmetten binlerce vatandasimiz faydalanacak. Ikizdere Baraji’ndaki su, 16 bin metre uzunlugundaki yeni hattimiz ile birlikte vatandaslarimiza ulastiracagiz. Vatandaslarimizin yasam konforunu arttirmak için yatirimlarimizi sürdürecegiz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.