Ayhan Sakar , "CHP'nin İktidarı için birleştik"

Ayhan Sakar , "CHP'nin İktidarı için birleştik"

CHP Kağıthane ilçe başkan adayı Ayhan Sakar, ilçe başkanlık adayından neden çekildiğini açıkladı.

Çok değerli Kağıthane ilçe örgütüne sesleniyorum diyerek ; CHP Kağıthane ilçe başkan adaylığından çekilen Ayhan Sakar İstanbul Ses Gazetesine yaptığı  açıklamada," 2019 yılında CHP İktidarına ilk adımları olan  ilçe kongremize, yönetim kurulu ve başkan adayı olarak Haziran ayından itibaren sisteme muhalif tavrımızı  sürdürdük. Muhalefetin yok sayıldığı, aday bile çıkaramaz söylentilerine karşı güçlü bir muhalefeti örgütledik. Gelinen noktada muhalefeti birleşmesi aynı noktada buluşturma çabaları sonucunda başkan adaylığımı geri çektim. Bu bir geri çekilme değil. 2019 yılını örgütlenme anlayışıdır. Bizim tek düşüncemiz 2019 yılında yapılacak seçimlerde yerel de Kağıthane Belediyesini, genelde ise  iktidar olma hedefimiz var, iktidar olmanın yolu  birleşmekten doğacağını  çok iyi biliyoruz" dedi.

Ayhan Sakar, "Biz inanıyoruz ki 2019 yılı, AKP iktidarının sonudur.  10 Aralık'ta yapılacak bu kongre  AKP ' nin Kağıthane'de  30 yıllık iktidarının sonlanacağının başlangıcıdır.Bu noktada tüm örgütü kucaklayan, tüm örgütü tek yürek,tek ses olarak İlçe başkan adayımız  İbrahim Barut ile Kağıthane'de iktidar olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.