Ayrım Yok, Oy Hesabı Yok, Hizmet Var…

Ayrım Yok, Oy Hesabı Yok, Hizmet Var…

BaşkanZeydan Karalar, Gülpınar ve Şehit Erkut Akbay mahallelerinde halkla buluştu,Büyükşehir’in verdiği iftar programına katıldı.

 

BaşkanZeydan Karalar, mahallelerde halkla buluşuyor, sorun dinliyor, sohbet ediyor,yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi veriyor.

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; Seyhan Gülpınar ve Yüreğir ŞehitErkut Akbay mahallerinde halkla buluştu. Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde,Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği iftar programına da katılan Başkan ZeydanKaralar, gittiği her noktada halka hitap etti ve önemli mesajlar verdi.

 

AYRIM YOK,OY HESABI YOK, HİZMET VAR…

Siyasiler,milletvekilleri, muhtarlar ve bölge sakinlerinin katıldığı buluşmalarda, halkınilgi ve desteğine teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın dört biryanına yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi, mahallesakinleriyle sohbet etti.

Mahallelerde 50yılı aşkındır çözülemeyen sorunları çözdüklerini belirten Başkan ZeydanKaralar, oy hesabı yapmadan, siyasi parti ayrımı gözetmeden hizmet ettikleriniaçıkladı.

Mahallesakinlerinin sorularını da yanıtlayan Başkan Zeydan Karalar, yeni dönemde de şuana kadar olduğu gibi halkın içinde, sorunları ve istekleri birinci ağızdandinleyerek belediye başkanlığı yapmayı sürdüreceğini, halkın kendisine yönelikgüveninin devam ettiğini görmenin gururunu yaşadığını ifade etti.

qlmwkigvvccokgshxuenwf1t.jpg

uz1othwrygnt5wm0vpsb7cxj.jpg

gjdogkm6ebx7pimyscovh9tz.jpg

at4dlonywq1ukvwfcq3i2yz7.jpg

punyogb5uvjhaxfItew2npcl.jpg

1y7l0edzc9s38ymjnbrfkxmh.jpg

mwk3e1npmhxopbhsrlvqytdt.jpg

picvzn3fudowwxj5q719thyo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.