BAHÇELİ: "BUNDAN SONRA MANSUR BEY DİKKAT ETSİN. ARTIK KENDİSİNİN ARKASINDA BİR ÜLKÜCÜ NEFES VAR"

BAHÇELİ: "BUNDAN SONRA MANSUR BEY DİKKAT ETSİN. ARTIK KENDİSİNİN ARKASINDA BİR ÜLKÜCÜ NEFES VAR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş anmasında yaşanan olaylara ilişkin, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur (Yavaş) Bey’in elinin...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş anmasında yaşanan olaylara ilişkin, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur (Yavaş) Bey’in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bahçeli, MHP’nin vefat eden eski genel başkanı Alparslan Türkeş’in doğum günü dolayısıyla Alparslan Türkeş Vakfı tarafından Ankara’da düzenlenen anma etkinliğinde Ülkü Ocakları üyesi olduğu iddia edilen kişiler ile etkinliğe katılanlar arasında çıkan kavganın sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

“Üzücü olaylar yaşandı geçen hafta. MHP olarak konunun üzerinde duruyoruz. Elde ettiğimiz ön bilgiler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur (Yavaş) Bey’in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır, her gün de takip edecektir.”

Kaynak: ANKA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.