BAHÇEŞEHİR-ISPARTAKULE'DEKİ TRAFİK İŞKENCESİNE SON

BAHÇEŞEHİR-ISPARTAKULE'DEKİ TRAFİK İŞKENCESİNE SON

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, “Bahçeşehir Ispartakule'deki trafik işkencesine son veriyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, “Bahçeşehir Ispartakule'deki trafik işkencesine son veriyoruz. Trafiği rahatlatacak, demir yolu ve kara yolu kesişimindeki yeni köprünün yapımı ilerliyor. Projeyi tamamladığımızda trafikte ciddi oranda rahatlama olacak” dedi.

Bahçeşehir Ispartakule arasında trafiği rahatlatacak olan demir yolu ve kara yolu kesimindeki köprünün yapımında sona yaklaşıldı. Bu arada, köprü ayaklarının inşası sırasında tek şeride düşürülen bağlantı yolu iki şeride çıkartılarak kullanıma açıldı. Bağlantı yolunun açılmasından sonra trafik bir ölçüde rahatladı. Yapımı hızla devam eden köprünün tamamlanmasından sonra trafik ciddi oranda rahatlayacak.

İBB Sözcüsü Murat Ongun bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bahçeşehir Ispartakule'deki trafik işkencesine son veriyoruz. Trafiği rahatlatacak, demir yolu ve kara yolu kesişimindeki yeni köprünün yapımı ilerliyor. Bağlantı yolu hizmete açılmıştı, projeyi tamamladığımızda trafikte ciddi oranda rahatlama olacak” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.