BAKAP’TA AÇILAN MUCİZELER SİRKİ'NE BAŞKENTLİLERDEN YOĞUN İLGİ

BAKAP’TA AÇILAN MUCİZELER SİRKİ'NE BAŞKENTLİLERDEN YOĞUN İLGİ

Yarıyıl tatiline giren minikler; ip cambazından dansa, palyaço oyunundan akrobatik gösterilere kadar pek çok etkinliğin sahne aldığı sirkte eğlenceli ve unutulmaz anları hafızalarına kazıyor.

Türkiye’nin en büyük tarım ve rekreasyon alanı olan BAKAP;“Mucizeler Sirki”ne ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Başkente kazandırdığı BAKAP’ta kurulan Sirk’e Başkentli minikler yoğun ilgi gösteriyor.

SANAT, BİLİM VE EĞLENCE BİR ARADA

Yarıyıl tatiline giren minikler; ip cambazından dansa, palyaço oyunundan akrobatik gösterilere kadar pek çok etkinliğin sahne aldığı sirkte eğlenceli ve unutulmaz anları hafızalarına kazıyor.

Isıtmalı devsirkçadırına kurulan Mucizeler Sirki; çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir arada sunarken interaktif gösterilerle de farklı deneyimler kazandırıyor.

BAKAP ÇOCUK SESLERİYLE DOLUP TAŞIYOR

Yarıyıl tatiline giren çocuklar için eğlence dolu bir program hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, hediye gibi bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Soğuk havaya rağmen 7’den 70’e Başkentlileri ücretsiz ağırlayan BAKAP, çocuk sesleriyle dolup taşıyor.

BAŞKENTLİLERDEN SİRK'E TAM NOT

Tatilin tadını doya doya çıkaran aileler ve minikler, Ankara Büyükşehir Belediyesine şu sözlerle teşekkür etti:

-Ergün Kurnaz:“Çocuklar için iyi olduğunu düşünüyorum. Etkinliği arkadaşım haber verdi. Çocuğum hep merak ediyordu, herkese tavsiye ederim gelip görsünler. Güzel bir hizmet, hem ücretsiz hem de Ankara’ya yakın olması çok güzel.”

-Esra Orkun:“Oğlumu ilk kez sirke getirdim. Büyükşehir Belediyesine çocuklara böyle sıcak bir ortam yarattığı için teşekkür ediyorum Mansur Başkan'a saygılar sunuyorum.”

-Fadime Arasoğlu:“Öncelikle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum çünkü çocuklarımızla soğuk bir günde eğlenceli zaman geçirmemizi sağladı. Ücretsiz ulaşım, ücretsiz çay ve patlamış mısır ile çok güzel oldu. Geldik eğlendik, otobüsle BAKAP’ı da gezdirdiler. Meyveleri, basket-futbol sahasını ve çeşitli etkinlik alanlarını gösterdiler.”

-Volkan Göksun:“Ailemle geldim. Belediyenin yapmış olduğu güzel bir etkinlik. Daha önce BAKAP’ı gelip gezmiştik şimdi de sirke geldik. Kızım dansçı olduğu için dans gösterisini dikkatle izledi ve feyz aldı teşekkür ediyoruz.”

-Dilek Döver:“Çok eğlenceliydi ben bu kadar beklemiyordum! Çocukluğumda gitmiştim sirke şimdi de kendi çocuklarımı getirdim. Kahramanmaraş’tan tatil amaçlı geldik ve sirki duyunca ailemle geldik, çocuklarım çok beğendi. İçerisi çok konforlu ve sıcak. Ücretsiz şeker ve mısır da dağıtıldı,güzel düşünmüşler teşekkür ederiz.”

-Asya Mevlütoğlu:“İlk kez geliyorum o kadar güzeldi ki… Heyecan yaşadım, duygu yaşadım yerimde duramadım. Prensesler prensle dans etti, jimnastik yaptılar, cambaz da vardı. Eğlendim ve mutlu oldum.”

-Beren Aymaz:“Çok güzeldi bayıldım. Gösteri yaptılar, eğlenceli danslar yaptılar. İlk defa geldim çok beğendim bir daha olsa bir daha gelirim. Sihirbazlar da vardı.”

-Şevval Sürülen:“Özellikle basketbolcuyu çok sevdim yetenekleri çok güzeldi. Çiftler dans etti, komiklikler yapıldı çok eğlenceli zaman geçirdim. Bu soğukta kapalı bir alanda böyle bir etkinlik yapılması çok güzel.”

-Defne Nisa Gökçe:“Çok eğlenceli geçiyor. Dans ettiler, bardakları ellerinin üzerinde gezdirdiler. İlk defa geldim ve çok mutlu oldum.”

-Begüm Coşkun:“Herkesin emeklerine sağlık çok eğlenceliydi. Palyaço çok komikti, ipte yürüyen cambaz düşecek sandığım anda çok heyecanlandım.”

-Esila Esendemir:“İlk başta melek uçuşunu çok beğendim. İpte yürüyen cambazı izlerken duygulandım ve ağladım. Küçükken sirke gitmiştim şimdi tekrar geldim. Etüt öğretmenim ve arkadaşlarımla geldik.”

-Kaan Alp Gündüz:“Sihirler yaptılar. İzmirMarşı'nı okuduk. Özellikle ip cambazını beğendim. Etüt ile geldik çok eğlendik.”

qd7hxyzor2vIg3znepobt4bm.jpg

mzty1mzg5jputq6icex9rg2o.jpg

9r87cwhttnikdnxzyfshecI3.jpg

gszddh0g9lv6kztouxcexfbe.jpg

rhxo0zy8tkmckfIf1uebdu47.jpg

qurnoqvaak8xygf3erjetpzz.jpg

5gIozxhbqknfaukjhl68rrwe.jpg

zyvqoaefxhfyvwrwnaklxjgh.jpg

ckuxajblckeq5hazeiwIymw9.jpg

jqttgsekq1ycpdhwrhzpfnoy.jpg

cogv4jxnrroxmu7sfeaw32ge.jpg

g8d7oqptlsiflqgedwj01ehb.jpg

2pgnhkuq7brv9wfeyrjIzhfw.jpg

d7aejxzbfkqbpmi6gcct3l1z.jpg

vaut2qa9h6h48zcwkyzowc7s.jpg

mogbg4avvqlb5ayicnyrhsod.jpg

sjhoad0f1ntnphkwqcamgbo2.jpg

m2zurp3o8tmksdqbacveqyvw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.