BAKIRKÖY BELEDİYESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA HALKIN YANINDA

BAKIRKÖY BELEDİYESİ SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA HALKIN YANINDA

Bakırköy Belediyesi, Covid-19 Döneminde Bakırköylüleri evlerinde ziyaret ederek Evde Sağlık Hizmetlerinin yanı sıra virüsten korunma yollarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşların sağlığı için Bakırköy genelinde birçok çalışma yürüten Bakırköy Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği, Covid-19 Döneminde evde kalarak sürece destek olan Bakırköylüleri sağlık konularında bilgilendirmek için evleri ziyaret etmeye başladı.

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki sağlık çalışanları, rutin olarak sürdürdüğü Evde Sağlık Hizmetlerinin yanı sıra ev ev gezerek vatandaştan virüs konusunda sorunları, istek ve önerileri dinliyor, en kısa sürede çözüme kavuşturuyor.

“Bakırköylüler sağlık konusunda yalnız değiller”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezinde görevli sağlık emekçilerine özverili çalışmaları için teşekkür ederek; “Çok zorlu bir süreç yaşıyoruz. Koronavirüs riskinin hala devam ettiği bu dönemde Belediye olarak Halk Sağlığı önceliğimiz sloganıyla yurttaşlarımızın hizmetindeyiz. Tıp Merkezimizde 16 branşta, Ücretsiz Sağlık Hizmetlerimizle Bakırköy Halkının yüzde 90’lara varan memnuniyeti ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tıp Merkezimiz dışında da sağlık emekçilerimiz Bakırköylüleri sağlık konularında bilgilendirmek için evleri ziyaret etmeye başladı. Bakırköylüler sağlık konusunda yalnız değiller."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.