BAKIRKÖY BELEDİYESİ, YANGINDAN ETKİLENEN MARMARİS İÇİN YARDIMA KOŞTU

BAKIRKÖY BELEDİYESİ, YANGINDAN ETKİLENEN MARMARİS İÇİN YARDIMA KOŞTU

Bakırköy Belediyesi Arama Kurtarma (BAKUT) ve Veterinerlik Şefliği Ekipleri, Marmaris’te meydana gelen Orman Yangınlarındaki kurtarma çalışmalarına katılmak ve zarar gören can dostlarımıza tıbbi yardım malzemeleri götürmek için yola çıktı.

Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangınlara müdahale etmek ve yaraları sarmak için seferber olan kurumlar arasına Bakırköy Belediyesi de katıldı. Bakırköy Belediyesi Arama Kurtarma (BAKUT) Birimine ait bir araçla Marmaris yangın bölgesine ulaşan uzmanlar ve Veterinerden oluşan ekip ilçe merkezindeki hayvanlar için hem gıda malzemesi hem de tedavileri için tıbbi yardım malzemesi götürdü. Bakıma muhtaç, yaralı yabani hayvan ve kedi, köpek gibi sokakta yaşayan can dostlarımızın yardımına koşan ekip bir an önce çalışmalarına başladı.

Yardımlar hakkında bir açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu: “Çok sayıda noktada meydana gelen orman yangınlarını ve yürütülen çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yangınlardan fazlasıyla etkilenen vatandaşlarımızın ve özellikle yardımımıza muhtaç olan can dostlarımızın bir an önce yanlarında olmak istedik. Bakırköy Belediyesi hayvan barınağında bulunan tıbbi malzemelerimizi ve veterinerimizi acil ulaşmamız gereken Marmaris’e seferber ettik. Daha önce ülkemizde yaşanan bir çok afette görev alan BAKUT ekibimizi de bu kadroya dahil ederek bir çalışma başlattık. Umarız tüm yangınların etkisi en kısa sürede giderilir ve yaralar bir an önce sarılır. Bakırköy Belediyesi olarak elimizden gelen yardımları sunmaya devam edeceğiz. Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.