Bakırköy Kaymakamlığı Koşusu'nu Koca Seyid kazandı

Bakırköy Kaymakamlığı Koşusu'nu Koca Seyid kazandı

3+ yaşlı safkan İngiliz atlarının katılım gösterdiği mücadele, 2000 metre mesafe üzerinden sentetik pistte yapıldı.

2022 yılı Bakırköy Kaymakamlığı Koşusu'nu, Mehmet Çavuş'un sahibi olduğu Koca Seyid (Smart Robin - Red Bird / Fantastic Fellow) aprantisi Ali Yıldız idaresinde kazandı. Abdullah Gündoğan yetiştirmesi, Nedim Köçken'in antrene ettiği 5 yaşındaki doru erkek safkanın elde ettiği bu birincilik kariyerinin altıncı galibiyeti olarak kayıtlara geçti.

Son metreleri büyük bir heyecana sahne olan mücadelede Gödek (Win River Win - Doku / Ocean Crest) ikinci olurken, King Ova (Kaneko - Volcanic Lady / Mountain Cat) üçüncü, Bonus (Bushranger - Celtic Dance / North Light) dördüncü, Influencer (Dr Fong - Dinara / Sri Pekan) da beşinci olarak pistten ayrıldı.

Koşunun galibi Koca Seyid için bitiriş derecesi 2.05.56 olurken, farklar Boyun - 1/2 Boy - 2 Boy - 2,5 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına Kulübümüz Denetim Kurulu Başkanı Armağan Turhan'a kupasını Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü verdi.

Törene Kulübümüz Başkanı Serdal Adalı, YKK Üyesi ve Kulübümüz Asli Üyesi Cengizhan Gödek, Kulübümüz Genel Sekreteri Ahmet Özbelge, Kulübümüz Genel Saymanı Adil Mert Kaya, Yönetim Kurulu Üyemiz Gülnur Gülerce ve davetliler de katıldı.

 

u3ylde6bzdkmjssocl7vrpyp.jpg

aIkcsyoewuyvp7tqpz08sbdf.jpg

l9qaprly8heouybiujpdxzck.jpg

qysphczzv7wlsIxmd34bylqf.jpg

jzojqy8uhmykuxtb2dk07lxb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.