İBB YANGININ SABOTAJ KAYNAKLI OLDUĞUNU DUYURDU

İBB YANGININ SABOTAJ KAYNAKLI OLDUĞUNU DUYURDU

Bakırköy'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait halk ekmek büfesi sabaha karşı çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale geldi.

Bakırköy'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait halk ekmek büfesi sabaha karşıçıkan yangında tamamen kullanılamaz hale geldi. İBB Sözcüsü Murat Ongun, "Halk ekmek büfemiz MOBESE kayıtlarında tespit edildiği üzere kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılmıştır. Sabotajcıların tespiti için çalışmalar devam ediyor" açıklamasını yaptı.

Edinilen bilgiye göre, İncirli metro istasyonunun önünde bulunan İBB'ye ait Halk Ekmek büfesinde sabaha karşı saat 03.00 sıralarında yangın çıktı.  Kapalı olan büfede çıkan yangın kısa sürede tüm büfeyi sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan büfeye müdahale etti. Kontrol altına alınan yangında ise halk ekmek büfesi tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yangından sonra inceleme yapan İstanbul İtfaiyesi ise hazırladığı raporda büfedeki yangında herhangi bir elektriksel ateş kaynağına ve yangına sebebiyet verecek unsura rastlanamadığı kaydedildi. Raporda, "Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'ndeki MOBESE kamera kayıtlarının izlenmesi sonucu kimliği belirsiz bir kişinin büfe içerisine girdiği, burada bir müddet kaldığı, çıktıktan kısa bir süre sonra büfeden alev ve duman çıktığının görüldüğü, bu bilgiler doğrultusunda olayın kasıtlı olarak gerçekleştiği kanaatine varılmıştır” denildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun da sosyal medya hesabından büfenin sabotaj sonucu yandığını duyurdu. Ongun, “İstanbul İtfaiyemizin raporuna göre Bakırköy'deki Halk Ekmek büfemiz MOBESE kayıtlarında tespit edildiği üzere kimliği belirsiz kişiler tarafından dün gece yakılmıştır. Sabotajcıların tespiti için çalışmalar devam ediyor” dedi.

BAKIRKÖY'DE BİR HALK EKMEK BÜFESİ YANDI. İBB YANGININ SABOTAJ KAYNAKLI OLDUĞUNU DUYURDU

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.