Bakırköy'de Meclis üyelerinden bir ilk

Bakırköy'de Meclis üyelerinden bir ilk

Bakırköy meclis üyeleri bir ilke imza atılar ayın tüm günü meclis varmış gibi çalışyorlar. ...Bakırköy meclis üyeleri bir ilke imza atılar ayın tüm günü meclis varmış gibi çalışyorlar.

 Bakırköy'de  CHP Belediye Meclis Üyesi Seçilen Meclis Üyeleri Meclis Dışında kalan günlerde ilçedeki  sorunları yerinde takip ediyorlar.

Belediye Meclis üyeliliğin ayda yapılan bir iki toplantı ile tanımlanamayacağını belirten CHP Meclis Üyeleri seçimlerin ardından vatandaşlara teşekkür etmek hemde sorunları yerinde ve direk kaynağından öğrenmek, Belediye Meclisine yapacakları çözüm önergelerine ciddi alt yapı oluşturmak için 28-Nisan 2014 pazartesi günü Şenlikköy,Basınköy ve Yeşilyurt mahalle muhtarlıklarına gerçekleştirdikleri ziyaretler ile start aldılar.


CHP belediye Meclis Üyeleri Yahya Göktaş, İbrahim Gündüz ve Nadir Ataman ziyaret ettikleri Şenlikköy mahalle muhtarı Mümin Savaş Göktaş, Basınköy Mahalle muhtar Erol İnan ve Yeşilköy Mahalle Muhtarı Bülent Yurtsever ile mahallelerinde görülen eksiklikleri ve belediye olarak neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Muhtar ziyaret programı esnasında Yaşilyurt Taksi durağına ve ardından Yeşilyurt Belediye Zabıta Karakolu’na uğrayan CHP meclis üyeleri buralarda da Taksi esnafı ilede sohbet etme imkanı buldular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.