Bakırköy'de, Sanatçılar Parkında Şenlik Var

Bakırköy'de, Sanatçılar Parkında Şenlik Var

Engelliler Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sanatçılar Parkında Şenlik Yapıldı

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu.“Engel gözde, kulakta, elde ayakta değildir. Engel; engellilere uzanmayan ellerde, gözlerde onlara koşmayan ayaklardadır.”dedi

Bakırköy Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli vatandaşları Sanatçılar parkında bir araya getirdi.

 

Bakırköy Belediyesi’nin her zaman engellilerin yanında olduğunu dile getiren dernek üyeleri, bu anlamlı programdan dolayı Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'na teşekkür etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'' Engelliler haftasında hem farkındalığı hem de duyarlılığı artırmak amacıyla Sanatçılar Parkı'nda düzenlediğimiz etkinlikte tüm engelli dernekleri ile bir araya geldik. Engelli yurttaşlarımızın üretken özgür ve sosyal hayata katılmaları için çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz“ Engel gözde, kulakta, elde ayakta değildir. Engel; engellilere uzanmayan ellerde, gözlerde, onlara koşmayan ayaklardadır ”Engelliler Haftası nedeniyle düzenlediğimiz etkinlikte emeği geçen herkese ve bizleri yalnız bırakmayan tüm yurttaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.'' ifadesini kullandı.

04.jpg03.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.