"Bakırköylü sanatçılarını sokakta bırakılmasına izin vermeyeceğiz."

"Bakırköylü sanatçılarını sokakta bırakılmasına izin vermeyeceğiz."

Bakırköylü Sanatçılar Derneği (BASAD) çağrısını yaptığı Basın ve Dayanışma toplantısını, Bakırköy Kültür ve Sanat Konağı önünde gerçekleştirdi.

Yüzlerce Bakırköylünün, Sanatçıların, Bakırköy Belediye Başkanı’nın, Bakırköy Kent Konseyi Bileşenlerinin, Siyasi Parti Temsilcilerinin Ve Meslek Odalarının Katıldığı Coşkulu Toplantıda Basad Başkanı A. İlhan Gülek, Bakırköy Belediye Başkanı Dr.bülent Kerimoğlu, İskender Doğan, Gülsen Tuncer, Sabahattin Taşdöğen Ve Bakırköy Kent Konseyi Başkanı Halim Kızılırmak Konuştu.


Bakırköy Belediye başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu yaptığı konuşmada, “Kültür sanat hayatının bu binada sonlandırmaya kimsenin gücü yetmez. Bu binada sonlandırmaya kalkma düşüncesi durumunda, Bakırköy , İstanbul halkının ve bu ülkenin aydın kişilerin gönlünden, aklından sanat sever kimliğinden kapatmaya gücü yetmez. Bakırköy belediye başkanı olarak sanata kültüre sahip çıkmak için. Bakırköy Sanatçılar Derneğine, burada eğitim görmüş sanatçılara. Buradan eğitim gören öğrencilere sahip çıkmak için gerekirse Belediye binamızı boşaltıp sanatçılarımıza ve öğrencilerimize tahsis edeceğiz. Onların sokakta bırakılmasına izin vermeyeceğiz” dedi

Açıkhava toplantısına katılanlar, “Kültür Sanat Konağıma Dokunma!”, “BASAD’a Dokunma!” sloganı attı.

1-10.jpg

1-2.jpg

1-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.