Başakn Balcıoğlu, Silivri Belediyesi Personelleriyle Bayramlaştı

Başakn Balcıoğlu, Silivri Belediyesi Personelleriyle Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı tatilinden önceki son iş gününde Silivri Belediyesi personelleriyle teker teker bayramlaştı. Bayram öncesi yapılan çalışmalarda görev alan tüm personellere teşekkür eden Balcıoğlu, Silivri’nin bayrama en güzel şekilde hazırlandığını ifade etti.

Birlikte çalışmanın önemi hakkında konuşan Başkan Balcıoğlu, “Silivri için hep birlikte çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Vatandaşımızın bizden beklentisi büyük, bu beklentiyi karşılamak zorundayız. Bunu da her birlikte çalışarak, ekip ruhuyla yapacağız. Hepinize emekleriniz için teker teker teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye personellerinin yanı sıra Silivri halkının da bayramını kutlayan Balcıoğlu, “Silivri Belediyesi personeli yanı sıra tüm vatandaşlarımızın da bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sevdiklerinizle huzurlu ve mutlu bir bayram olması dileğiyle” diye konuştu.




ueye683d1r2jcikgvzspwou5.jpg

mumxdnlwalveoca26zu0kI8i.jpg

ocveyzslkpsfjlnz5dibvg1h.jpg

7rd6pyv4fxej8zfrolgbevyk.jpg

jusjez2tmekqInlprgba9yrv.jpg

ywg4cinkx5z1voerwbsq26dm.jpg

srvmklzw1zgohIa9x5hue6y7.jpg

9t8kw4ta7c31o6glzsnmykhs.jpg

q6kgkmyeb3itzpnfj9ntecvs.jpg

n18vhm7o2zysb9mjxkIf4trw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.