BAŞAKŞEHİR DE, KATI ATIK AKTARMA MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BAŞAKŞEHİR DE, KATI ATIK AKTARMA MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki en büyük atık aktarma tesisi olan Başakşehir Katı Atık Aktarma Merkezi'ni hizmete açtı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Katı Atık Aktarma Merkezi Açılışı ile Yeni Hizmete Alınan Toplama ve Temizlik Araçları Tanıtım Töreni'ne katıldı. İSTAÇ’ın İstanbul'un temizliğine, yeşil olma bilincine ve iklim değişikliğiyle mücadele sürecine en yoğun katkıyı sunan birimlerin başında geldiğini söyledi:

 Atık yönetimi ve çevrenin korunması adına çok kıymetli bir tesisin açılışını yapıyoruz İSTAÇ olarak. İklim değişikliğiyle olan mücadeleyi, bir marka altında vatandaşlarımıza sunma noktasında ‘Yeşil Çözüm’ vizyonumuzu ortaya koymuştuk. Ve bu Yeşil Çözüm vizyonumuzun İBB’ye kurum olarak 360 derece bakan ve ‘Ben de bu vizyonun bir parçasıyım’ diyerek hareket eden bir bilince sahip olmasını arzu etmiştik. Bu yönüyle İBB’de oluşturacağımız bu anlayışı, aynı şekilde İstanbul’un bütün kurumlarına ve 16 milyon İstanbulluya yansımasıyla büyük bir başarıyı elde edebileceğimizin mümkün olduğunu, her bulunduğumuz ortamda anlatmaya devam ediyoruz." 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.