BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER ESKİ MÜDÜRÜ HÜSEYİN KABACIOĞLU MEZARI BAŞINDA ANILDI

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER ESKİ MÜDÜRÜ HÜSEYİN KABACIOĞLU MEZARI BAŞINDA ANILDI

Kartal Belediyesi Eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Eski Müdürü Hüseyin Kabacıoğlu (55), vefatının 8. yılında Maltepe Gülsuyu’ndaki mezar..

Kartal Belediyesi Eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Eski Müdürü Hüseyin Kabacıoğlu (55), vefatının 8. yılında Maltepe Gülsuyu’ndaki mezarı başında anıldı. 

2 Mayıs 2011 tarihinde, sabah saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden merhum Kabacıoğlu’nun anma törenine; Kartal Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Altay, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, merhumun ailesi ve sevenleri katıldı.

Anma töreni, emekli müezzin Vedat Özbaş’ın merhum Hüseyin Kabacıoğlu’nun ruhuna okuduğu Kuran-ı Kerim ve dualar ile başladı. Kartal Belediyesi Başkan Vekili Yusuf Altay, törenin devamında yaptığı konuşmada Kabacıoğlu’nun ailesine ve tüm Kartal Belediyesi ailesine başsağlığı dileyerek şunları söyledi: “Kartal Belediyesi ailesine özellikle teşekkür ediyorum. 8 yıldır aynı duygularla merhum için anma töreni düzenledikleri için... Geride kalanlara baş sağlığı dileyerek, merhum Kabacıoğlu’na da Allah’tan rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.



Kaynak: Kartal Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.