BAŞKAN ADIGÜZEL’DEN DARÜLACEZE’YE BAYRAM ZİYARETİ

BAŞKAN ADIGÜZEL’DEN DARÜLACEZE’YE BAYRAM ZİYARETİ

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, bayramın ilk günü, İBB İstanbul Darülaceze Müdürlüğü’nde yaşayan sakinleri ziyaret etti.

İstanbul Darülaceze Müdürlüğü Kayışdağı Yerleşkesi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Onursal Adıgüzel’e, Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve eşi Elif Duygu Adıgüzel de eşlik etti.

İhtiyaç sahibi ve yaş almış büyüklere kurulduğu ilk günden bu yana kucak açan İBB Darülaceze Kayışdağı Yerleşkesi’nde bayram nedeniyle bir araya gelindi.

Birlik ve beraberliğin sürdürülmesi amacıyla, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde, Darülaceze sakinlerini yalnız bırakmayan Başkan Onursal Adıgüzel, merkezde bulunan sakinlerin ve personelin bayramını kutlayarak, karanfil dağıtımı gerçekleştirdi. Ayrıca anlamlı ziyaret, sakinler tarafından da sevinçle karşılandı. Başkan Onursal Adıgüzel, ziyaret ile ilgili, “Ataşehirimizde bulunan Darülaceze’yi ziyaret ederek, büyüklerimizle bayramlaştık. Bu önemli günde büyüklerimizin yanında olmak bizim için büyük bir mutluluktur” dedi.

Başkan Adıgüzel, Darülaceze’nin yaş almış büyükleriyle tek tek sohbet ettikten sonra programını sonlandırdı.

qz9p3xxefjjoycyn2dth4uwz.jpg

efuav127nz6cugpyfhyskeoh.jpg

kc0dgmgvza4twjnh9ysu86l3.jpg

9pmyinqwjxsb0vkstkrcv1db.jpg

34iwptwqvatkvqp91o2xlrsc.jpg

d7jzgkl8yv2ayurt1mbejeui.jpg

k1thbe0dlaqhg2nvrcvxnilw.jpg

b8xmee7vzalffwIunskdi9aq.jpg

xItyuflxpvbofckszjnwru1c.jpg

Ihctngf5bsekoy8qvmu4yijt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.