Başkan Ahmet Cin’den müjde

Başkan Ahmet Cin’den müjde

Pendik Belediyesi üniversiteye yeni kayıt olan öğrencilere geçtiğimiz senelerde olduğunu gibi bu sene de destekte bulundu. 5 bin TL olarak belirlenen eğitim desteklerinin hesaplara yattığını sosyal medya hesapları üzerinden duyurarak müjdeyi veren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Pendik’te yaşayan, üniversiteyi kazanan sevgili gençler!Pendik Belediyesi olarak üniversiteye kayıt desteğimizi bu yıl için 5.000 Lira olarak açıklamıştık. Başvuru formunu doldurdunuz. Bilgi kontrollerini yaptık, süreci sonuçlandırdık. 6 Kasım Pazartesi itibarıyla 5.000 lira desteğini, bildirdiğiniz hesaplara yatırıyoruz.Hayırlı olsun. Sizinle Pendik çok güzel. Hepinizi çok seviyoruz.“ ifadelerinde bulundu.

Üniversiteli gençlere eğitim desteği yapıldı

“Pendik Belediyesi Yeni Üniversiteli Destek Uygulaması” bu yıl da devam ederek 2 Bin TL’den 5 Bin TL’ye yükseltildi. Devlet veya özel üniversiteyi kazanmış ön lisans veya lisans programlarında örgün öğretime ilk defa yerleşen öğrenciler başvuru yaparak destekten yararlandı. Başvuruları değerlendirilen ve kontrol sürecini tamamlayan öğrencilere 6 Kasım itibarıyla eğitim destekleri hesaplarına yatırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.