BAŞKAN AKPOLAT ÇARŞI GRUBU’NUN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI!

BAŞKAN AKPOLAT ÇARŞI GRUBU’NUN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, BJK taraftar grubu Çarşı tarafından Beşiktaş Sahil’de düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Başkan Akpolat; “Çarşı grubunun 40. yıl iftarında Ahmet Nur Çebi Başkan ile birlikte vatandaşlarımızla Beşiktaş sahilde bir araya gelerek oruçlarımızı açtık. Tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını diliyorum” dedi.

riza-akpolat-1-800x600.jpg

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Ramazan Ayı dolayısıyla Beşiktaş Sahil’de iftar programı düzenledi. Yüzlerce taraftarın hep birlikte orucunu açtığı iftara Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de katıldı. Taraftarlar her iki başkana da sevgi gösterisinde bulunurken, marşlar eşliğinde oruçlar açıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da iftar sonrası açıklamalarda bulundu. Akpolat; Çarşı grubunun 40. yıl iftarında Ahmet Nur Çebi Başkan ile birlikte vatandaşlarımızla Beşiktaş sahilde bir araya gelerek oruçlarımızı açtık. Tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını diliyorum” dedi.

riza-akpolat-4-549x600.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.