Başkan Arslan’dan Gece Denetimi

Başkan Arslan’dan Gece Denetimi

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hüsnü Elçin Yıldırım Caddesi’nde gece de çalışmaya devam ediyor. Azerbaycan Bulvarı ve Yılmaz Akpınar Bulvarı’nı birbirine bağlayan caddede iş makineleri ile çalışan personel kilitli parke taş döşeme çalışmalarını kısa sürede tamamlayacak. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan çalışmalara hız verilmesi talimatı doğrultusunda mesai yapan personeli ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

Halkın mağduriyet yaşamaması ve işlerin hızlanması adına güzel bir çalışma olduğunu kaydeden Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Öncelikle özverili davranarak geç saatlere kadar emek veren, adeta seferber olan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşların ve öğrencilerin sıkça kullandığı bu caddeyi oldukça kısa bir sürede hizmete açacağız. Edremitliler için gece gündüz çalışarak, Edremit’e hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Fen İşleri Müdürü Emrah Erhan Acar ve yüklenici firma yetkilisi Hasan Sekmen de ziyaret esnasında hazır bulundu.

jotctl1dewql5u6i9ggoyxd7.jpg

puylsxo2t3gmqkyIu5b0nwrd.jpg

z0qgak2tp7ftowh5f4je1om9.jpg

mowt162snpfuk3nzdsbiybf5.jpg

wewalnukd1cr0bxghq2fjsl7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.