Başkan Arslan’dan Gençlere 100. Yıl Hediyesi

Başkan Arslan’dan Gençlere 100. Yıl Hediyesi

1954 yılında yapılan ve uzun yıllar üst katı belediye hizmet binası alt katı ise taze meyve sebze hali olarak hizmet veren ve 10 yıldır  atıl durumda olan bina, Başkan Selman Hasan Arslan’ın göreve gelmesinden sonra Edremitli gençlere kültür merkezi olarak hizmet vermek üzere yeniden düzenlendi. Atatürk Gençlik Merkezi adı verilen yapı ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile açıldı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Atatürk Gençlik Merkezi’mizin bulunduğu komplekse Edremitli şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın Kültür Kompleksi adını verdik. Edremitli gençlerin müzikten resme, spordan çeşitli kurs ve hobi alanlarına kadar birçok dalda kendilerini geliştirebilecekleri kurs ve atölyelerin yer aldığı bu merkezde kültür, sanat ve bilimin ışığında çalışarak yeni Aybüke’ler olarak ulusumuza yararlı bireyler olarak yetişmeleri en büyük dileğimiz” dedi.

Emeği geçenlere teşekkür ederek Atatürk Gençlik Merkezi’nin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş da Atatürk Gençlik Merkezi’nin hayırlı olmasını diledi.

Şehir merkezinde yer alan Atatürk Gençlik Merkezi’nde müzik, resim, tiyatro, pilates, drama, halk oyunları, dans, el sanatları ve genel kültür alanında birçok farklı dalda kurslar hizmete açılacak. Öğrencilerin faydalanabileceği PDR (psikolojik danışmanlık) hizmetinin verildiği merkezde ayrıca mini konser, konferans, sergi ve etkinliklerin gerçekleştirileceği alanlar bulunuyor.

4m5artbqbklpcreum9dzgxzs.jpg

epwk2qjgxj9rufsp6ylfkr4y.jpg

luagmqeiowch2uvtwcezhkjl.jpg

7nml4hv2u1mafeyv85xzjh9k.jpg

cwbnvkls2qhamqrca3jxnepv.jpg

nftklsbyIx1ws5xywrdrf3ud.jpg

wri9avhInft1kd5l3ppoezng.jpg

1slntrqglpgrvh3boq26k7fj.jpg

qzmhyc8nknwuwrlobsjebajz.jpg

mhpbsca9z60jjdqplble8wnq.jpg

nsjd4ufxrme2ovfhv0jebosh.jpg

ozeyrjfqkn42ume5tgv81ws7.jpg

xtpozifIylar40gvlfvkechs.jpg

pegrqzbmoqvfy2rj4syutjks.jpg

wxhfdcyz50shl7b6xrgpqmon.jpg

fzsacvteiw04qyupusn3a1dm.jpg

k9d1cr0jfayzqcth7oskweqb.jpg

yhwhlzukbdegqdclbpkg4acr.jpg

hzea7qlosnriIupjn396wb2v.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.