Başkan Arslan’dan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Arslan’dan Yeni Yıl Mesajı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yeni yıla girerken mesaj yayımladı. Cumhuriyetin 100. yılına vurgu yapan Başkan Arslan,  tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, vatandaşların yeni yılını kutlamak amacıyla mesaj yayımladı. 2022 yılının geride bırakıldığını 2023 yılının umutlu bir yıl olacağının altını çizen Başkan Arslan yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

Başkan Arslan, “2023 yılı Edremit’in yılı olacak. Edremit’te temelini attığımız, projesine başladığımız çalışmalarımızı tamamlayarak faaliyete geçireceğiz. Söz verdiğimiz gibi Edremit’i layık olduğu noktaya el birliğiyle taşıyacağız. 2023 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barışın egemen olduğu, tüm insanlık için mutluluk ve huzur ortamının sağlandığı bir yıl olmasını diliyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı yüreğimizde yeni umutları, yeni hedefleri, çağdaş ve aydınlık yarınları yeşertsin. Bütün vatandaşlarımız için bu yıl zeytin ağacı gibi sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu bir yıl olsun. Yeni yılınız kutlu olsun.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.