Başkan Arslan Deprem Bölgesinde

Başkan Arslan Deprem Bölgesinde

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, beraberinde başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte deprem felaketinin yaşandığı illere gitti. Bölgede yürütülen çalışmalara destek olan Başkan Arslan, depremzedeleri ziyaret ederek acılarına ortak oldu.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen deprem felaketinin ardından Edremit Belediyesi hemen harekete geçerek iş makinesi, destek personel ekibi, seyyar mutfak ve onlarca tır yardım malzemesini hızlıca bölgeye sevk etti. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’da beraberinde CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Tümdeniz Çelebi, Tayfun Gerkuş ve meclis üyeleri ile birlikte deprem felaketinin yaşandığı illere gitti. Kahramanmaraş merkez, Elbistan, Nurhak ilçeleri, Adıyaman Gölbaşı ilçelerinde arama kurtarma çalışmalarına destek olan Başkan Arslan ve beraberindekiler, depremzedelerle bir araya geldi. Yanında götürdükleri yardımları birinci elden teslim edip başsağlığı dileklerini iletti.

Deprem bölgesinde özellikle soğuk hava şartlarında çadırlarda yaşamak durumunda olan çocuklar için oyuncak ve yiyecek dağıtımı yaparak depremzedelerimizin acılarına ortak oldu.

Kahramanmaraş - Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Adıyaman - Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım’la görüşerek son durum hakkında bilgi aldı, Edremitliler ’in başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini sundu.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Depremden etkilenen bölgelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek Edremitlilerin başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettim. Yardım noktasında Edremit adına üzerimize düşeni yapmak için hazır olduğumuzu belirttim. El Birliği ve dayanışma ile yaralarımızı hep birlikte saracağız. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

3beayjnqejazmqwIhhmlgf5d.jpg

uhlbqspfvdgehqt71jy4w9zc.jpg

ohsw1hckxbnkebgdxp9ym6s7.jpg

hoqfeg6ptmluyaqhrpvujksj.jpg

wqxspetfnbyvosm6rkfzvdld.jpg

0jx8wz9mx37u6ibcInm4s5dt.jpg

puIwwnhckj4jhkobyx8rbxnt.jpg

eb3Iwkkcdya4yhxn7i0jfc2e.jpg

nae2z8utpiyw7hkd4canoIgl.jpg

ezxtjvarclznsjs0aqppuuh4.jpg

8kpbbs2qcomgvalxuamxpq9j.jpg

0dgwyes9pyv4e6hm2jzup7cx.jpg

1ahywfsyecckto0orbxggdup.jpg

aesvwmv913jkkod62hcua75l.jpg

ewik8nuou5v9moanyb64rgqd.jpg

ldspf7ybgyzju9rehcz04ogh.jpg

3csqux9ohchkn0sp4byz2yax.jpg

feuzd7sIm8j0cvqnbvs9fglz.jpg

wor7vinpek3hmfwgd98gusnf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.