Başkan Balcıoğlu, Bulgaristan Parlamentosu Seçimleri İçin Oy Kullanan Çifte Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Balcıoğlu, Bulgaristan Parlamentosu Seçimleri İçin Oy Kullanan Çifte Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Balcıoğlu, Bulgaristan’daki soydaşların demokrasiye katkıda bulunmasının değerini vurguladı. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Seçimlerin herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Bulgaristan’daki soydaşlarımızın seslerinin duyulması ve demokrasinin güçlenmesi bizim için çok değerli” dedi.

Balcıoğlu, çifte vatandaşlarla gerçekleştirdiği buluşmada, onların görüş ve temennilerini dinledi. Ayrıca, Bulgaristan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gelişmesine seçimlerin olumlu etkiler yapacağını belirtti: “Burada, Bulgaristan’da yaşayan soydaşlarımızın demokratik süreçlere katılmalarını desteklemek ve onların güçlü bir temsiliyet elde etmeleri bizim için önemli. Seçimlerin Bulgaristan ile Türkiye arasındaki iş birliğine katkı sağlamasını umuyoruz.”

Seçimlerde görev alan görevlilerle de görüşen Balcıoğlu, onların seçim sürecinde gösterdikleri çabaları takdir etti: “Sizler, burada önemli bir demokratik görevi yerine getiriyorsunuz. Her birinizin katkısı çok kıymetli. Silivri’mizde yaşayan çifte vatandaşlarımızın seçim sürecine sorunsuz bir şekilde katılmaları için gösterdiğiniz çabalar için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.




5w1pe8qyrgfnkkudpmcs2eir.jpg

hhtponau8dwqdy7fj3Ixr4v0.jpg

73ofy50ubmdpthu6a9mwflI4.jpg

vozjohqr4dst1c0dpabkrlaf.jpg

6ayghcqIefzlbbcvxkwzj4s0.jpg

c6msdvIq1ygu9lfzak07yomf.jpg

0dacyfg2lvwl9mrbI8pnjosf.jpg

own3nlrt4pbodjs02qfuhcfb.jpg

36fah795j1uqwkbeotflrxnz.jpg

msyec1vyu7agkshpopnmrdon.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.