Başkan Balcıoğlu, Hıdırellez’i vatandaşlarla kutladı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilçede düzenlenen Hıdırellez Şenliklerine katıldı.
Başkan Balcıoğlu, emeği geçenlere teşekkür etti.Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Çanta Kadınları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin hazırladığı Hıdırellez Şenliği’ne ve Çeltik Mahallesi’nde düzenlenen Hıdırellez Şenliklerine katıldı.
Vatandaşlarla Hıdırellez coşkusunu paylaşan Başkan Balcıoğlu, “Baharın müjdecisi, bolluğun ve bereketin simgesi Hıdırellez’i; kadınlarımızın emeği, çocuklarımızın neşesi ve hemşehrilerimizin sıcaklığıyla kutladık.
Dileğimiz; evlatlarımıza barış dolu bir dünya, çiftçimize bereketli topraklar, gençlerimize umut dolu bir gelecek olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak:İSTANBUL SES
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
Silivri