Başkan Balcıoğlu, Kadıköy Mezarlığı’nda mevlid programına katıldı
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Arefe gününde, Kadıköy Mezarlığı’nda düzenlenen mevlid programında vatandaşlarla bir araya geldi.Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı öncesinde Kadıköy Mezarlığı’nda yapılan mevlid programına katıldı.
Bayramın manevi iklimini, birlik ve beraberlik duygusunu hissettiklerini dile getiren Başkan Balcıoğlu, “Geçmişlerimizi rahmetle andık, büyüklerimizin ruhlarına dualar okuduk.
Mahalle kültürümüzün, dayanışmanın ve gönül birlikteliğinin en güzel örneklerinden birine Kadıköy’de hep birlikte şahitlik ettik.
Programın düzenlenmesinde emeği geçen Davut Şen hocamıza, Kadıköy Muhtarımız Mehmet Yeniçiftlik’e ve aynı duada, aynı gönül ikliminde buluştuğumuz tüm Kadıköylü hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak:İSTANBUL SES