Başkan Bora Balcıoğlu, Gazitepe Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Bora Balcıoğlu, Gazitepe Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

Gazitepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Balcıoğlu, mahalle sakinlerinin gösterdiği ilgi ve sevgiye teşekkür etti. "Sokaklarında anılar biriktirdiğim, doğup büyüdüğüm güzel mahallemin güzel insanlarına gösterdikleri sevgi ve alaka için yürekten teşekkür ediyorum," dedi.

Esnaf ve Kahvehaneleri Ziyaret

Gazitepe ziyaretinde, Başkan Balcıoğlu, mahalledeki esnafı ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sorun, istek ve önerilerini dinleyen Balcıoğlu, çözüm önerilerini paylaştı. Başkan, belediyenin sunduğu hizmetlerin yanı sıra, mahalle sakinlerinin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için atılacak adımları da anlattı.

Vatandaşlarla İletişim ve Çözüm Önerileri

Başkan Balcıoğlu, ziyaretlerinde vatandaşlarla birebir iletişim kurarak onların taleplerine duyarlılık gösterdi. "Gazitepe halkının sorunlarını ve isteklerini dinlemek, onlara çözüm önerileri sunmak benim için büyük bir onur. Bu tür ziyaretlerle, mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde görüp, en hızlı şekilde çözüm üretebiliyoruz," diye belirtti.




hhtlzrcauxur4k9nzilogcxb.jpg

8hsxk30d1orxjtmd4qouc7ca.jpg

dx3bzymj2alspvggiaus5uwy.jpg

vwwzoan7oepfcghpbdbsstc6.jpg

dzxfwmc9pgokv8bfaxiqus4j.jpg

48ebjcss35zvun1ljcawwxyd.jpg

dnzf5d9sglkgqwm43sx6o7po.jpg

dq6pt3yufxkaczbm8lnzeIeg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.