Başkan Bozkurt: Aslolan Arkada Husumet Bırakmadan Bu Süreci Tamamlamaktır

Başkan Bozkurt: Aslolan Arkada Husumet Bırakmadan Bu Süreci Tamamlamaktır

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Mart ayı meclistoplantısında 5 yılda ilçede yaptığı çalışmaları anlattı. Görev süresinde Esenyurt’aprestijli projeler kazandıran Başkan Bozkurt, “Yapılan eksiğiyle gediğiyleaslında hepimizindir. Aslolan arkada husumet bırakmadan bu sürecitamamlamaktır” dedi.

Esenyurt Belediyesi Mart ayı meclis toplantısının birincibirleşimi Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt başkanlığında gerçekleşti. Vedalaşmakonuşmalarının yapıldığı meclis toplantısında Başkan Bozkurt, 5 yıllık görev süresindeilçeye kazandırdığı prestijli projeleri ve yaptığı çalışmaları anlattı. Konuşmasındayapılması planlanan projelerin gelecek dönemdeki yönetim tarafından tamamlanmasıtemennisinde bulunan Başkan Bozkurt, “Buradakilerin çoğu Esenyurt’un evladı.Dolayısıyla herkes gelecekte Esenyurt’a hizmet edebilmek için, bir söz söylemehakkına sahip olmak için mücadele etti. Bugün değerli arkadaşlarımızınbirbirleriyle ilgili bir şeyler söyleyebiliyor olması, şefkatle birbirimizebakabiliyor olmamız, bunların ifade ediliyor olması bence çok değerli. Aslolanda budur, arkada husumet bırakmadan bu süreci tamamlamaktır” diye konuştu.

“Şefkatlebirbirimize bakabiliyor olmamız çok değerli”

Meclis üyelerinin konuşmalarının ardından duygu ve düşünceleriniifade eden Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Eğrisiyle doğrusuyla yapılanhepimizin başarısı ya da başarısızlığı. Zira bütçesini beraber onayladık,kararların stratejisini beraber belirledik, uygulamalarını beraber yaptık,faaliyet planlarını beraber onayladık. Yapılan eksiğiyle gediğiyle aslında hepimizindir.Siyasetin tansiyonu ve doğası gereği, zaman zaman maksadını aşan cümlelerkurulmuş olabilir. Bütün arkadaşlarıma hakkımı helal ediyorum” ifadelerinikullandı.

“Umarım Esenyurtlularhayattan alamadıkları haklarını almış olurlar”

Yaptığı faaliyet sunumu sonrasında gelecek dönem içintemennilerini dile getiren Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Bugüne kadar bizeverdiğiniz destek ve emek için teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bizden sonragörevi devralacak arkadaşlar da sonraki 5 yılda alınlarının akıyla, geçmişlerinebaktıklarında dolu dolu bir sayfa ile bu işi kapatırlar. Bunun çok zorolmadığını düşünüyorum, zira yolun önemli bir bölümü katedildi. Ben EsenyurtBelediyesi’nin yönetimine talip olan yöneticilerimizin bundan sonrakisüreçlerde iyi niyetli olmaları durumunda sorunlarının %70’inin çözüldüğü birbelediyeyi devralacağını biliyorum. Umuyorum ki bizim yapmak istediklerimizionlar kısa sürede yaparlar. Hem onlar onore olurlar hem Esenyurtlular bugünekadar hayattan alamadığı haklarını almış olurlar.”

Başkan Bozkurt, toplantı sonunda meclis üyelerine, belediye başkanyardımcılarına ve birim müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederekplaket verdi.

tatzx13i940g7qkorfemxjqp.jpg

ceyqbfvl6igb0vyw7zak8hrl.jpg

ctajq2ysjyfwogupmInnghu3.jpg

jelpha3wstrxng7sa5rbxwz6.jpg

fmvgyouqzhenwg1seopjqi7y.jpg

5ickuqlhm0vzsya7nb6enrvy.jpg

1djrn3iojxd4nckqhqf9kmgf.jpg

fir4umvetsosucxhbfnkdb80.jpg

boq9y8p2utl5m7sxmijvjqrh.jpg

09hcoecsf16rlakxqp7sjlkn.jpg

g8mI4rvv2pyc9aetlofbn6dg.jpg

j72clrnft1ddqfhs8wkobug4.jpg

tyy85w4pmilhhmlkvz2uqkov.jpg

hpydatimjsfvbun1kw6zaIpc.jpg

czrmznji4a6kIbg9gyexua3d.jpg

nkfybpjs43d1r9wghcelmwmx.jpg

pwtvrk6jetg1zphvk0nyqfbu.jpg

u1gccza2hifrm8s9k3onpjdy.jpg

nxofngpmc16rhtevdqlf9zop.jpg

warsdjpzshtpqx6ly79ecw0I.jpg

kcblvr79c4ipoenewag0ysho.jpg

k9ryen6ryfmcjdsczig72pav.jpg

cvpeaugzxsqzy78imbf49ytn.jpg

vk8fIqjls7ozoagcrxp62d5m.jpg

qkz3tk7rwnxcs2gfpdIiaeuj.jpg

xefncoyjpmfuwv40iawbrhd8.jpg

il8hyqjzhvdbcqysfmowjo24.jpg

qbtwwjivdhoxdjan90z1aelg.jpg

u5I1pnfjrosnafsm8gdaylkh.jpg

6qohvcxmxtio9enkgzftwvw4.jpg

da97qcgw8in4htbacmr0exlp.jpg

cy5m4Igxpjit6bsho89q2ocy.jpg

p6nvelonkitsI0wm1hul7udx.jpg

fgwgqkv2zsdebo6atk57mxdi.jpg

Ipikrtzluwtfyozd6mq80phf.jpg

26ndublyIqvbwmtspgc8p1fx.jpg

k4ftwvisdjsmgc6y2eIetf8o.jpg

hzafhmcbo9plyurksjjfq4tr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.