Başkan Bozkurt: Başkalarının Canına Kastetmenize Müsaade Etmem!

Başkan Bozkurt: Başkalarının Canına Kastetmenize Müsaade Etmem!

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, su baskınlarına rağmen Valilik tarafından mühürlenen evininmührünü kırıp kiraya vermek isteyen vatandaşa, ‘Başkalarının canınıkastetmenize müsaade etmem!” dedi.

İstanbul’dameydana gelen aşırı yağış sonrası Esenyurt’ta Pınar ve Yeşilkent Mahallerindekibodrum katlarında su baskınları oluştu. İlçede risk teşkil eden daireler,İstanbul Valiliği’nin 5 Ağustos’ta aldığı 'Seldenzarar gören veya görebilecek yerlerdeki yapıların ıslah çalışması bitene kadaroturuma, ticari ve diğer amaçlarla kullanılma kapatılmalı, tapuya şerhdüşülmelidir' kararı gereği polis ve zabıta ekipleritarafından mühürlendi. Karara rağmen mühürlenen evinin mührünü kırıp kirayavereceğini söyleyen İsmail Buyruk isimli vatandaşı Esenyurt Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt, uyararak,“Burayı kiraya vererek başkalarının canına kastetmenize müsaade etmem!” diye konuştu. Fakat bu durum bazıbasın ve yayın organlarında gerçeği yansıtmayan bir biçimde: 'Evi su altında kalan daire sahibi ileEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt arasında tartışma yaşandı' başlığıyla yer aldı.

“İSKİ Çalışmayı Bitirene KadarSabredin”

Haramidere ıslah çalışması bitene kadar vatandaşların sabretmelerigerektiğini vurgulayan Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Burayı kiraya veriyorsun, başkasının canına kastediyorsun, ben buna müsaade etmem! Sen kendicanını, çocuğunun canını düşünmeyebilirsin ama ben düşünmek zorundayım. Ben ilçe başkanı iken bunun kavgasını verdim. Bunuyapmayın, bu insanların başı belaya girecek diye bas bas bağırdım, o zaman kimse sesini çıkarmadı. Heryağmurda gelip diyorum ki 'Bakın arkadaşlar burayı kullanmayın! Çünkü kullanırsanız başınıza belaalırsınız. Bu riskli bir iştir, girmeyin bu işe. Zaten Valilik'tekarar çıkardı. İSKİ çalışmayı bitirene kadar sabredin. İSKİ’deki mühendislerçalışma sonrası gerekli ölçümleri yapacak ve evet bu daireler oturumaaçılabilir diyecekler. O zaman oturuma açıp açamayacağımıza bakacağız.”

n5cr9ddsyuczngj4imub1kha.jpg

o6ykrla3cen5s0b9ual2wcvv.jpg

tpxwag9rhenwlcvdd73rzbIo.jpg

q4hqnix5sa9gmpzgtcrsk3de.jpg

kzxsw31dnhvpn5tdeoIxqa7y.jpg

uuwy6nfy3ahzmxef4ivobIzl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.