Başkan Bozkurt: Bizim Umudumuz Gençler

Başkan Bozkurt: Bizim Umudumuz Gençler

Esenyurt Belediyesiilçede ulusal ve uluslararası arenada başarı sağlayan sporcular için‘Şampiyonlar Programı’ düzenledi. Etkinlikte konuşan Esenyurt Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt, ‘Bizim umudumuz gençler’ diyerek onlara başarılarının devamı için tavsiyelerde bulundu.

Spor alanında her türlü desteğini sürdüren EsenyurtBelediyesi, ilçede ulusal ve uluslararası arenada farklı branşlarda gururyaşatan sporcular için  ‘ŞampiyonlarProgramı’ düzenledi. Danamandıra Tabiat Parkı’nda organize edilen etkinliğeEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Başkan Yardımcıları, KentKonseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, Esenyurt Kulüpler Birliği Başkanı ElvanArslan, sporcular ve aileleri katıldı. İlçeyi Milli Takım düzeyinde temsil eden106 sporcunun da bulunduğu etkinlikte Başkan Bozkurt, sporcularla tek tektokalaşıp istek ve taleplerini dinleyerek Esenyurt’a daha fazla spor tesisiyapmak için birçok çalışmayürüttüklerini belirtti. Sporcuların yılın stresini halaylar eşliğindeaileleriyle birlikte attığı etkinlikte Başkan Bozkurt, sporculara hediyelerinitakdim ederek, parkın içerisinde yer alan gölette hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Bu BaşarılarıUlusala Da Taşıyacağız”

Gençlerin çok değerli olduğunu vurgulayan Başkan Bozkurt,spor alanındaki başarıları ulusala da taşıyacaklarını belirterek şöyle konuştu:“Çok gururlandım. 'UmudunŞehri' derken bunu da düşünerek söylemiştik.Bizim umudumuz gençler. 106 arkadaşımızın her birini tek tek tebrik ediyorum.Benim de umudum onlar. Çok değerlisiniz. Bize çoğu zaman kendimizi değersizhissettireceğimiz çok cümle kullanılıyor ama ben,herkesin kendi yaşamından elde edeceği başarılar olacağına inanıyorum. Herkesifutbolcu, voleybolcu yapmak doğru değil. Herkesin kendine özgün bir fizikselyapısı, kafa yapısı, felsefesi, anlayışı, yeteneği vardır. Önemli olan buyetenekleri ya da kendini en iyi şekilde ifade edebilecek yanını çıkarıp ortayakoymak ve hayatın içinde onu güçlendirmek. Bu sporda elde edilen sonuçlarherkesin bilmesi, anlaması gereken sonuçlar. Bütün zorluklara rağmen sizlerin azmi, çalışkanlığı, disiplini,ailelerinizin verdiği destek, bizim arkadaşların sizlere kattıklarıyla ne kadargüzel bir tablonun ortaya çıktığını görmek beni çok mutlu etti. Bundan sonra bubaşarıları, bu etkinlikleri ulusala da taşıyacağız. Bunu yaptığımızda, ancak bu ortak akılla herkesböyle davrandığında, ülkemizinçağdaş medeniyetler seviyesine gelmesi mümkün. Aksi takdirde birbirimizinfarklılıklarıyla uğraşırsak sürekli birileri bizi sömürür. Ağabeyiniz olarak sizden bir ricam var: Lütfen birbiriniziötekileştirmeyin. Buradan başlarsak o zaman liyakat öne çıkar.”

“Bütçemizin ElVerdiği Oranda Yeni Tesisler Yapacağız”

“Bütçemizin el verdiği oranda yeni tesisler yapacağız” diyenBozkurt, gençlere başarıya dair tavsiyelerde bulunarak konuşmasına şöyle devametti: “Ben çok daha güzel sonuçlar elde edeceğimizi de düşünüyorum.Biliyorsunuz ki elimizdeki birçok spor tesisi hukuksuz, haksız ve maksatlı birşekilde sadece ve sadece başarısız olalım diye elimizden alındı ama biz yakınmayacağız,hakkımızı arıyoruz. Hukuk sistemi içinde elimizden geldiğince onu geri almayaçalışacağız. Bütçemizin el verdiği oranda yeni tesisler yapacağız. Kim neyaparsa yapsın el ele tutuşacağız, hayatı güzelleştirmek için umutla geleceğe bakmakiçin daha güzelini hak ettiğimizi el ele haykırmak için çaba sarf edeceğiz.Yaşamınızda size bir tek şey önerebilirim; birilerinin sizi kötühissettirmesine izin vermeyin. İnandığım yolda yürüyerek geldiğim içinbaşardım. Hepiniz pırıl pırılsınız. Yapmanız gereken tek şey ahlâklı olmak,disiplinli olmak, çalışmak ve vazgeçmemek. Bundan sonraki süreçte de daha çokne yapabilirim diye düşünme sorumluluğum arttı. 106 kişiyi nasıl 300 kişiyapabiliriz ya da nasılhepsini dünya şampiyonu yapabiliriz. Bize düşen görev bu.  Her daim mutlu ve huzurlu olun. Birbirinizisevin, sayın ve değerli hissedin.”

 

“Milli Takım'a girmeye hak kazandım”

Milli Takım'a girmeye hak kazanan 16 yaşındaki Yiğit HalilYılmaz, “10 yıldır KickBox sporuylauğraşıyorum. Bu yıl Türkiye’de düzenlenen 3 büyük turnuvada şampiyonluk aldım.Milli Takım'a girmeye hak kazandım. Bayrağımızı en iyişekilde dalgalandıracağım. Spora değer verilmesi bizim için çok önemli. Bundandolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

2022 yılı içerisinde Esenyurt’ta tek kadın futbol takımıolduklarını söyleyen Aleyna İnce, “Kadın futbol takımında oynuyorum. 3’üncü ligde şampiyon olduk. Busene Esenyurt’ta tek kadın futbol takımıyız. Onun için çok gurur duyuyorum.Etkinliğe davet edildiğim için de çok mutluyum. Eğlenceli ve güzel geçti”şeklinde konuştu.

8aahihqtveuIq0xwd7tswumz.jpg

qvp06bjij3lcerzhoIyqnuyn.jpg

562y1ath879qmjrp3eouwygc.jpg

jjipvxfbexu8tkokgdbhzvey.jpg

nevpvt3ffxrInzqyacs56lqg.jpg

tqouxngmym45asekcf6yp9v3.jpg

xs3v1n6myoleyr4quibx2hf8.jpg

47uafvkoszcmo6y3bzlj1au8.jpg

o4k0pujvbnequrnfcxzhdcqy.jpg

yqx8bwihrxq5gkul7ovak4hd.jpg

h9qnjdscwqtgzarin4echpv7.jpg

mfvkjswovrurb8aa5dcg6kcq.jpg

vod2afgux9ye4n7pwrh0lz3l.jpg

tbsanrywtkpcij7mgoacpI9u.jpg

tlds4bnvu3lkrro0gh1j8w7n.jpg

t4s5lragevhIyeupd1c27zlm.jpg

pp8a0rmonvlfzy1lw459sycz.jpg

drnxq1m0tlpIrcya78fkyvlq.jpg

hcy68bayn7kohpxzepl1j4zs.jpg

atwzb9c7eargncuqhst5xbfl.jpg

07lh3ofvcdgi9nvqy5tfbxcj.jpg

fIhv2lmqnyz540bvu1gonxma.jpg

nrivoyytjswbs3zp1uadexmv.jpg

uknkjylmnse4q7ayxsrg3dwc.jpg

03rnhdn7ckfimo265kwheIcp.jpg

dbsxj9leaqkpgya0osmwytui.jpg

kyxzer9ncyegoqnmtk8svfvu.jpg

hhzkne9a2pt8aulcdpvygrjb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.