Başkan Bozkurt Bölge Sanayicileri Ve İş İnsanları İle İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Bozkurt Bölge Sanayicileri Ve İş İnsanları İle İftar Sofrasında Buluştu

Bölge sanayicileri ve iş insanları ile iftar sofrasında buluşanEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Hepinize sonsuz teşekkürediyorum. Her zaman destek gördüm ve birbirimizi tamamladık” dedi.

Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt Esenyurt’ta üretim ve ticaretalanlarında faaliyet gösteren sanayici ve iş insanları ile iftar programındabir araya geldi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa ESİDER BaşkanıTurgut Şavlı, önceki dönem İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu, önceki dönem SANDERBaşkanı Mehmet Kocasakal, önceki dönem BEYSİAD Başkanı Adnan Şahin, çok sayıdaiş insanı, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Bugüne kadarçalışmalarında kendisine destek olan iş insanlarına teşekkürlerini iletenBaşkan Bozkurt, “ülke ekonomimiz için hizmet etmeye ve üretmeye devam edeceğiz”ifadelerini kullandı.

“Esenyurt’taÖnemli İşler Yaptık”

Programda konuşma yapan Bozkurt şunları söyledi: “Allah tuttuğumuzoruçları kabul etsin. Hiç kimse açlık ile sınanmasın. Anadolu coğrafyasıdünyanın lider coğrafyası ve bu coğrafyanın çocuğu olmak ayrıcalıklı diyedüşünüyorum. Ramazan ayında bir araya geliyoruz. Birbirimizi anlama şansıbuluyoruz. 5 yıllık belediye başkanlığı sürem bitti. Esenyurt’u aldığımıznoktadan getirdiğimiz yere kadar olan süreçte çok büyük ve önemli işler yaptık.Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. Her zaman destek gördüm ve birbirimizitamamladık. Hakkınızı helal edin. Bir mühendis olarak ülkeme sanayide veüretimde hizmet etmeye devam edeceğim.”

eqxbeu0s7xodpcok6mfhy41u.jpg

l9ze2kqwogmmsdyqgjapjk5p.jpg

ywow273gpr4tisozealzjbmc.jpg

axkw4Idh3gtwakejnus0bmsr.jpg

mrsq4rk2s8buqy1fcjgkv903.jpg

giyvnzplkowbdlx5c71vxp2t.jpg

mm9hdzzj1rv7koiv4dlssqjp.jpg

r3zi8co4vxlj0bq7s1d9jukg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.