Başkan Bozkurt: Bu Ülkede Özgürce Yaşayabiliyorsak Şehit ve Gazilerimiz Sayesindedir

Başkan Bozkurt: Bu Ülkede Özgürce Yaşayabiliyorsak Şehit ve Gazilerimiz Sayesindedir

Gaziler, BaşkanBozkurt’a 81 İlden Alınmış Şehit Toprağı Hediye Etti

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 19 Eylül GazilerGünü dolayısıyla düzenlenen yemekte şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle biraraya geldi. “Bu ülkede özgürce yaşamamızın nedeni şehit ve gazilerimizdir” diyenBaşkan Bozkurt’a gaziler, 81 il ile Kore ve Kıbrıs’tan alınan ‘Şehit Toprağı’hediye etti.

Esenyurt Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolaysıyla Şehit ErolOlçok Kültür Merkezi’nde şehit yakınları, gaziler ve aileleri için yemekprogramı düzenledi. Gazilerin, Başkan Bozkurt’a 81 il ile Kore ve Kıbrıs’tanalınan şehit toprağı hediye ettiği programda, belediyenin müzik öğretmenleri degece boyunca kahramanlık türkülerini seslendirdi. Esenyurt’ta gaziler veşehitler için geleneksel hale getirilen programda konuşma yapan Başkan Bozkurt,“Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnettarlığımı buradanbelirtiyorum. Bugün burada özgürce yaşamamızın en büyük payı onlarındır” diyekonuştu. Programa Başkan Bozkurt’un yanı sıra Türkiye Muharip Gaziler Derneğiİstanbul 3. Bölge Avcılar Şube Başkanı Nurettin Ağaoğlu, Şehit Aileleri DerneğiEsenyurt Şube Başkanı Yücel Karakaya, Türkiye Muharip Gaziler Derneği EsenyurtŞube Başkanı İsmail Kalaycıoğlu, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin,Memleket Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Tanju Karakuş, DP Esenyurt İlçe BaşkanıAli Atmaca, siyasi parti ve kent konseyi temsilcileri de katıldı.

“Bu TürEtkinlikleri Devam Ettireceğiz”

Bundan sonraki süreçlerde bu tür programların devam edeceğinibelirten Başkan Bozkurt şunları ekledi: “Dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz.Güvenlik, güvendiğimiz birçok ülkeden daha önemli. Biliyorsunuz birçok ülkenintarih boyunca bu topraklarda gözü olmuştur. Bu vatan için canlarını ortayakoyan şehitlerimize, gazilerimize sahip çıkıyor; bu duygu ve düşüncelerimizi deçocuklarımıza, torunlarımıza aktardığımız için birlik ve beraberliğimizikoruyoruz. Bu vatan için canlarını ortaya koyan her biri canı ayrı ayrı anmayıihmal etmeyelim. Biz bu etkinliğin üçüncüsünü yapıyoruz. Daha önce yapılmamasıbaşka bir sorun. Bundan sonra da devam ettireceğiz.”

“İlk DefaGazi Olarak Tanıtıldık”

Başkan Bozkurt sayesinde Esenyurt’ta ‘Gazi’ olaraktanıtıldıklarını ifade eden Gazi Akbey Yıldız şöyle konuştu: “25 yıldırEsenyurt’tayım. Üç dört tane belediye başkanı geçti. İlk defa Sayın Başkanımızbizi ‘Gazi’ olarak tanıttı, kimse bizi gazi olarak tanımıyordu. Bizi Esenyurt’atanıttı. Ona minnettarız.” Kıbrıs Gazisi Aziz Tuna ise “Gaziler Günü’müzde biziyalnız bırakmayan Sayın Başkanımız Kemal Bey’e teşekkür ediyoruz, saygılarımızısunuyoruz. Kendileri her zaman yanımızda” dedi.

bmevuaboyvr6xqnp2fpyzakg.jpg

t0cvpcs9v1f5hqzeky28wnlu.jpg

xjznglbjayonwvptoskpvlxd.jpg

crrhdulzfgImvabxqhyo8vqi.jpg

0tbx2g6bqyrwvhc4f8senmwi.jpg

Ialwnfqkoupg8ismcdjd3tu2.jpg

npt97gmpeszoqchxghvy683b.jpg

I9hrsnlzg8lsv1q4p7xukpfc.jpg

6gybrelwlm23uhanjgy4kaqi.jpg

7fzychxup0v18tshm9rosq6f.jpg

rhxlawsmpy61i0d7zulmvqwy.jpg

9hvt5nghukoi3zlpfza2fre1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.