Başkan Bozkurt Bulgaristan’da

Başkan Bozkurt Bulgaristan’da

Bulgaristan’a giden Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, burada Kaolinovo Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretinardından, Braniçevo (Şarvı) köyünde düzenlenen "Geleneksel Şarvı KöyüGünü" şenliğine katıldı.

Kaolinovo Belediye Başkanı Nida Ahmedov’un daveti üzerine Bulgaristan’agiden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, burada bir dizi ziyaretgerçekleştirdi. İlk olarak Esenyurt Belediyesi ile kardeş belediye olanKaolinovo Belediyesi’ni ziyaret eden Bozkurt, ardından Geleneksel Şarvı Köyü Günüşenliğine katıldı. Birbirinden renkli gösterilerin yer aldığı şenlikte BaşkanBozkurt, yapılan at yarışlarında birinci olan jokeyin plaketini vererek tüm sporcularıtebrik etti. Etkinlikte yaptığı konuşmada barış ve kardeşlik mesajları verenBozkurt,  “Kültürlerin en güzelörneklerine tanık olduğum bu etkinlikte ilgilerini ve konukseverlikleriesirgemeyen Şarvı köyü halkına Esenyurtlu komşularımın selamını iletiyorum”dedi.

m4f3axg2yrolulcjtdw6I8vi.jpg

yfybczdmacmfr6juunkwevhd.jpg

heoyqcgslsbwtd9z5q1w3xpm.jpg

kkImo2p8milleutd7s4hz9yx.jpg

fmzvwsoprdiycj6hhe74xlbt.jpg

I2ka7rfz5sdt4lhkpxtndvwp.jpg

6huw2hruosInz70yo4ivp3dl.jpg

xo8nhrwdh1fv2ceqrylvmgns.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.