Başkan Bozkurt Bulgaristan Göçmeni Vatandaşlarla Kahvaltı Programında Buluştu

Başkan Bozkurt Bulgaristan Göçmeni Vatandaşlarla Kahvaltı Programında Buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 2 Ekim’deBulgaristan’da yapılacak milletvekilleri seçimleri öncesi Esenyurt’ta oykullanacak Bulgaristan göçmeni vatandaşlarla kahvaltı programında bir arayageldi. Programda konuşma yapan Başkan Bozkurt, “İnşallah arkadaşlarımıziktidarda olacak ve öncelikle yaşadıkları coğrafyanın, Bulgaristan’ın daha adildaha demokratik bir şekilde yönetilmesine önemli katkılarda bulunacaklar”dedi. 

Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi (HÖH) İstanbul Teşkilatı, 2Ekim’de yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi, Esenyurt’ta oy kullanacakBulgaristan göçmeni vatandaşlar için kahvaltı programı düzenledi. Şehit ErolOlçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt, Bulgaristan Kaolinovo Belediye Başkanı Nida Ahmed, HaskovoMilletvekili Adayı Mümün Sali, HÖH İstanbul Temsilcisi Fahri Vatansever, CHPİstanbul Balkan Masası Sorumlusu ve İl Başkan Yardımcısı Şemside Yener, CHPEsenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Esenyurt Belediyesi Başkan YardımcısıSelçuk Günerhan ve Esenyurt'ta yaşayan Bulgaristan göçmeni vatandaşlar katıldı.Programda yaptığı konuşmada demokrasi ve iradenin önemine vurgu yapan BaşkanBozkurt, “Demokrasi ve irademizi beyan etmemizin ne kadar önemli olduğunu birkez daha görmüş olduk. Bunu ihmal ediyoruz, belki bize çok basit gelen bir şeyama bulunduğumuz ilçenin, ülkenin, hatta dünyanın gidişatını değiştireceksonuçlara neden oluyor. Bizim, demokrasinin ve kardeşliğin oturması için bunakimsenin dil uzatmaması, engelleyememesi, herkesin kendi kimliğini koruyarakifade edebilmesi için bir arada bulunmamız gerekiyor. Bu yüzden irademizinsandıkta gösterilmesi çok önemli” diye konuştu.

“Esenyurt'aÇok Görev Düşüyor"

Esenyurt'ta yaşayan Bulgaristan göçmeni vatandaşların demokratikbir şekilde yönetilebilmeleri için sandığa gitmeleri gerektiğini vurgulayanBaşkan Bozkurt şöyle devam etti: “Biraz önce Belediye Başkanı’m övgüylebahsetti. Göğsümüz kabardı. Hak ve Özgürlükler Partisi üyesi ikimilletvekilimiz dünya klasmanında liberal partilerin, mesela bir tanesiMacron’un da içinde olduğu sekiz kişilik devlet başkanının olduğu AvrupaLiberal Partiler Başkanlığını yürütüyor. Aynı zamanda Dünya Liberal PartilerBaşkan Yardımcısı. Bu sizlerin, bizlerin dostlarımızın ve demokrasiye inananinsanların gidip oy kullanmasıyla oluyor. Ben inanıyorum ki gelecekte dünyanıngidişatına yön verecek kişiler olacaklar. Çok şey yapmadık aslında, ikisandıktan dört sandığa çıkarmak için oturduk ve burada bana göre dünyanın engüzel insanlarıyla görüşme yaptık. Avrupa Birliği üyesi bir ülkeninvatandaşlarının kendi dilinde kendini ifade etmesi yasaklanıyor. Bu, yalan birdemokrasi oyununun oynandığının göstergesi ve kabul edilebilir bir şey değil. Oyüzden Esenyurt’a bence çok görevler düşüyor. Ben özellikle rica ediyorum. Bizyapmamız gereken bütün sorumlulukları yerine getiririz. Yeter kiarkadaşlarımız, dostlarımız gidip orada oy kullansınlar ve oradakisoydaşlarımızla Türkiye’nin her yerinden seslerinin yükseleceğini bilerekkonuşsunlar. Özgüvenle çıksınlar sahneye. Böylece içimizdeki delikanlıların vekadınlarımızın siyasete ve geleceğe olan güveni artsın diyorum.”

“Kardeş ÜlkeOlacağız”

Esenyurt Belediyesi ile kardeş şehir olan Kaolinovo BelediyeBaşkanı Nida Ahmed, “Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Özellikle Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bize ellerinden gelentüm desteği veriyorlar. İnşallah biz, ayın 2’sinde Bulgaristan’ın iktidarındaolacağız ve sadece kardeş belediye değil kardeş ülke olacağız” diye konuştu.

u5cgdqfiaz8rc4v9xqg3fank.jpg

jkdcuzc52gayaqehsljunfrx.jpg

qwlzmatuxfnrrygdps9fIl2g.jpg

b1xpmuugzsnpwz8f6akw9ovf.jpg

rkyjw2gutrvpsccez058qyeh.jpg

ubfaq6lxjuvkwnrwgvhczq3d.jpg

ha1vkpfp0I4iawjjknrdvf8s.jpg

ge98nzuliahr1fezykgbxjbp.jpg

4rjquitlawcysef1opuvsemv.jpg

61czhbsis80kopp3gmIa9xx7.jpg

kw4az6fq87gjletednorxw5f.jpg

vpenb3ioyrwIfbgc826yklap.jpg

oqzjgaeim9ylpk528tb3anv4.jpg

yvuhz4ztbrdv6cqs5fkjl8dn.jpg

tnmxtcdg0aIkhuxlwfrzlqsa.jpg

plv89Irosqaqrmbjuechj7tv.jpg

d3gye1r9k8a6Itwpllpng5xs.jpg

bzis3vlImxwf8hdtjzxlpgna.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.