Başkan Bozkurt Çocuklarla Barış Ağacı Dikti

Başkan Bozkurt Çocuklarla Barış Ağacı Dikti

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Esenyurtlu çocuklarlabirlikte barışı ve kardeşliği temsilen zeytin ağacı dikti. Çocukların dahagüzel bir dünyada yetişmeleri gerektiğini belirten Başkan Bozkurt, “Çocuklarınıdoğru yetiştiren ülkeler birlik ve beraberliklerini de sağlamış olurlar” dedi.

Esenyurt’ta birilk olan Çocuk Üniversitesi’ne giderek incelemelerde bulunan Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, yapımı devam eden okulun bahçesine çocuklarlabirlikte ağaç dikti. 1 Eylül Dünya Barış Günü’nün anlam ve önemine binaenbarışı ve kardeşliği temsil eden zeytin ağacının köklerine Esenyurtluçocuklarla birlikte toprak atan Başkan Bozkurt, çocukların daha niteliklieğitim almaları için çalıştıklarını ve onlara daha güzel yarınlar sunmayıamaçladıklarını belirtti.

“Çocuklarına Sahip Çıkan, GeleceğineSahip Çıkmış Demektir”

Barışın ve kardeşliğin simgesi olarak 1 EylülDünya Barış Günü’nde çocuklarla birlikte zeytin ağacı diktiklerini söyleyenBaşkan Bozkurt, “Çocuklarına sahip çıkan, geleceğine sahip çıkmış demektir. Bizde çocuklarımızın nitelikli eğitim alması, kafalarının açık olması, entelektüelolarak kendilerini yetiştirebilmeleri, dünyayı ve yaşadıkları coğrafyayıanlayabilmeleri için bir eğitim kurumu oluşturduk. Çocuklarını doğru yetiştirenülkeler, birlik veberaberliklerini de sağlamış olurlar. Bu barışın bir nişanı olacak. İnşallahçocuklar bundan sonraki süreçlerde kökenine, inancına, kimliğine, siyasi tercihinebakılmaksızın beraber yaşamayı, birbirleriyle tartışmayı, birbirlerinekendilerini ifade etmeyi de öğrenecekler” diye konuştu.

Türkiye’de Örnek Olacak

Başkan Bozkurtşöyle devam etti: “Yaklaşık bir ay sonra açılışını yapacağız. İç çalışmalaraşağı yukarı bitti, peyzaj çalışmaları devam ediyor. Bittiğinde belkiTürkiye’ye de örnek olacak bir çalışma olacak. Heyecanlıyız, gururluyuz. Artıkyavaş yavaş bizim yaptığımız planlar ve projeler de yeşermeye başladı. Birilkini yapmış olduk, kamuoyuna bunu da tanıtacağız. Belki ekonomik bütçeolarak, büyüklük olarak en büyüğü değil ama bizim için en anlamlısının DünyaBarış Günü’nde işlemini başlatmış olduk.”

2gInakmew17vcp3jk9g0h8tr.jpg

uvlyhrugkbejdyIawt0mpcts.jpg

6sbe3I9je8fbdskqj2wtvxal.jpg

hifjr6lxanvdsqznsj0zkb4o.jpg

rlxwgkf4lj2sbtonufzI3qjn.jpg

eu67a9xpobucwajcm5ksmnxj.jpg

pqnvosIsnugtcpfjewc97dh8.jpg

rwoeyczx3pktz5undb7p2hqq.jpg

qx5iynfz9eacoaeslkh20u8p.jpg

gxvswj5ptdtqxuzvschfr9wo.jpg

lpm1Ihgb0asgwc6fscuvmenj.jpg

yv1iwm0h8pfqskqdxbeblztn.jpg

kyw2vto6p3js8hzmnhmqsIgx.jpg

xpcm64gfouayj3h0izpuq7sj.jpg

xoe1qyermjvwkzn0rt6cad5l.jpg

ifoba0gwel7umuvp3fmyn1b4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.