Başkan Bozkurt Dernek Başkanlarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Başkan Bozkurt Dernek Başkanlarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Dernek başkanlarıve site yöneticileriyle iftar sofrasında bir araya gelen Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Coğrafyamızın en önemli aylarından birindeyiz.Ramazan, birlik beraberlikiçinde birbirimize destek olduğumuz hem ibadet ayı hem de kültürel olarakbirçok insanın aynı sofrada birlikte olduğu bir aydır” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazan ayınınaltıncı gününde orucunudernek başkanları ve site yöneticileriylebirlikte açtı. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına,Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’un yanı sıra meclis üyeleri,başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Semazen gösterisi ile başlayanprogramda ilahiler okundu, dualar edilerek oruçlar açıldı.

“Hiçbir Rant İşine Girmedim”

Beş yıllık görev süresinde kendisine verilen desteklerdendolayı katılımcılara teşekkür edenBaşkan Bozkurt şöyle konuştu:“Coğrafyamızın en önemli aylarından birindeyiz. Birlik beraberlik içinde birbirimize destekolduğumuz hem ibadet ayı hem de kültürel olarak birçok insanın aynı sofradabirlikte olduğu bir ay. Beş yıl önce belediye başkanı seçildim. Bana destek verdiniz. Bütünsiyasi partilerin temsilcilerinden oy aldım. Öyle seçildim. Esenyurt’un Evladıolarak hiçbir rant işine girmedim. Yönetilmesi neredeyse imkânsız bir belediyealdım. Bugüne kadar getirdim.  Elbetteeksikliklerimiz oldu. Bu süre boyunca beni denetlediniz, eleştirdiniz, sahipçıktınız. Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra yönetilmesi çokkolay, kim seçilirse seçilsin benim başladığım yerden çok kolay bir şekildeyönetecek. Bitirmekiçin de onur duyacağım birçok projem vardı ama maalesef partimiz başkagerekçelerden dolayı adaylaştırmadı beni. Bugüne kadar göstermiş olduğunuzdestekler için teşekkür ederim.”

k5rIn3oynaezzywbxp4xdibc.jpg

tne5mq1hc2ex9co8vyn6ordw.jpg

q5aefisnj9xmIbjyvolxnrog.jpg

qdolm6pqa0tkghzf9ymsjhsu.jpg

acxflhpotrn8ydj0qhku29am.jpg

gh1cwyef4pum6jdavpblmjle.jpg

sjmfqaoua7I3ezqtz6hcbidt.jpg

ymg4zwhldsb5avox0rIjcvtq.jpg

ktv3nztI7fqw8jruecorsz0k.jpg

7rh9aibbqwo0j4ydwzrkIvsu.jpg

gytgxvj9dzuilemlj3qpw78w.jpg

x6ohrk0bsyojcky2vajesg7t.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.