Başkan Bozkurt Eğitimcilerle İftar Programında Bir Araya Geldi

Başkan Bozkurt Eğitimcilerle İftar Programında Bir Araya Geldi

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçe genelindekieğitimciler ile iftar programında bir araya geldi. Esenyurt’u yönetme süresininseçim günü sona ereceğini ifade eden Başkan Bozkurt eğitimcilerden helallikistedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ilçe genelindeki eğitimcilerile iftar programında bir araya geldi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşenprograma öretmenler, okul müdürleri ve ailelerinin yanı sıra birim müdürleri vebaşkan yardımcıları da katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualaredildi, oruçlar açıldı. Orucunu açtıktan sonra kısa bir konuşma yapan BaşkanBozkurt Ramazan ayının birleştirici gücüne dikkat çekerek şunları söyledi; “Sayınmüdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve onların çok değerli aileleri, iftarprogramımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Önemli bir aydayız. Bizimcoğrafyamızın en önemli ayı bence. Küskünlerin barıştığı, lokmalarımızıpaylaştığımız bir aydayız. Bunun yanında derdimizi, tasamızı birbirimizeanlattığımız önemli ve güzel bir ay; hem ibadet açısından hem de gelenekleraçısından. Allah kimseyi açlıkla sınamasın diyorum. Kimse çocuklarınınkarşısına boynu bükük gitmesin. Birliğimiz, beraberliğimiz, dirliğimiz aslabozulmasın. Zira bu coğrafyanın sorumluluğu sadece kendi ülkesinde, kendicoğrafyasında değil. Biz ne kadar güçlü olursak, bizim çevremizdeki ülkeler debize bakarak daha birlik beraberlik içinde olur, daha güçlü olur diyedüşünüyorum. Orta Doğu coğrafyası, Kafkasya coğrafyası, Trakya coğrafyası bizimbirliğimiz bütünlüğümüzden beslenerek daha da güçlü olur. Zira bizim coğrafyamızbinlerce yıldır imparatorluk coğrafyasıdır ve çevresini de yönetmiştir. Allahkimseyi haktan, adaletten, hukuktan ayırmasın. Allah kimseyi hırslarına kurbanetmesin.”

“Benim SüremSeçim Günü Bitiyor.”

Eğitimcilerden helallik isteyerek sözlerine devam eden BaşkanBozkurt; “Sevgili öğretmenlerim, değerli müdürlerim, 5 yıl Esenyurt BelediyeBaşkanlığı görevini üstlendim. Sizlerin de eminim bir bölümünüz destekvermişsinizdir. Ama sonraki süreçlerde ben eğitim camiasının tamamından destekaldım. Bir öğretmen çocuğu olarak bundan çok mutlu olduğumu sizlere iletmekistiyorum. Bu güne kadar bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum. Bu5 yıllık sürecin sonunda birçok iş yaptık. Bir takım işlerimiz yarım kalmıştı,onları da tamamlamak üzere ben partimden aday olmak için bir daha başvurdum.Ancak partim başka bir tercih yaptı, dolayısıyla aday olamadım. Yani benimsürem seçim günü bitiyor. Bu nedenle sizlerden helallik istiyorum. Benden yanahakkım helal olsun. İnşallah birlik ve beraberlik içinde ülkemizin güçlenmesiiçin bundan sonraki süreçlerde de çalışmaya devam edeceğim. Tekrardan Allahtuttuğunuz oruçları kabul etsin. Hayırlı Ramazanlar diyorum. Arkasından çokgüzel bir bayramla inşallah ülkemiz güzelliklere açılır. Seçimlerin de ülkemizehayırlı olmasını diliyor, hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum.” dedi.

t1mdvno2ef04xxsh3wrpjac8.jpg

4ziysbwt0peluw36ru1mojfI.jpg

0oj8aqks6bhudmqpugwtli7g.jpg

z928p1qufnits7v4cwgptc3r.jpg

tlas4zj3thrj26ewgigx5qec.jpg

8eabmsnjwwtfkrabe10lg2pd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.