Başkan Bozkurt: Esenyurt’u Hak Ettiği Seviyeye Getireceğiz

Başkan Bozkurt: Esenyurt’u Hak Ettiği Seviyeye Getireceğiz

EsenyurtBelediyesi’nin sürdürülebilir bir kent bilinci için çalışmalar yürüten EsenyurtKent Konseyi ile gerçekleştirdiği programda 4 yıllık görev süresinde yaptığıçalışmaların sunumunu yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,“Umuyorum beraberce Esenyurt’u hak ettiği seviyeye getireceğiz” dedi.

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, kentte sürdürülebilir bir yaşam bilincininoluşması, dayanışmanın sağlanması ve hak hukuk anlayışının korunması için ilçegenelinde çeşitli çalışmalar yürüten Esenyurt Kent Konseyi ile kahvaltı programında buluştu. ŞehitErol Olçok Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kahvaltının ardından BaşkanBozkurt’un yapacağı sunum öncesinde Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet HanifiKaya açılış konuşması gerçekleştirdi. İlçede yürüttükleri ortak çalışmalaraözveriyle devam edeceklerini belirten Kaya, verdiği desteklerden dolayı BaşkanBozkurt’a teşekkür etti. Konuşma sonrasında yaptığı sunumla nasıl bir belediyedevraldığını anlatan Bozkurt, kurumsal yapı konusunda getirdikleri düzenlemelerve 4 yıllık görev süresinde eğitim, istihdam, kültür, sanat, spor gibialanlarda ilçeye kattığı yenilikler hakkında tek tek bilgi verdi. Kent Konseyiüyelerine ilçe genelindeki çalışmaları ortak bir şekilde sürdürmelerininönemini belirten Başkan Bozkurt, “Kişisel bir beklentimiz olmadan ülkemizin vekentimizin güvenliği için hepimiz çok çalışıyoruz. Umuyorum Esenyurt’u hakettiği seviyeye beraberce getireceğiz” diye konuştu.

Soru cevapşeklinde devam eden programa Başkan Bozkurt’un yanı sıra Esenyurt Kent KonseyiBaşkanı Mehmet Hanifi Kaya, Muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda kent konseyiüyesi katıldı.

“Kişisel Bir Beklentimiz Olmadan ÇokÇalışıyoruz”

Esenyurt’a hizmetiçin ortaklaşa çalıştığı herkese teşekkürlerini ileterek konuşmasına başlayanEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Bizim planlarımız veprojelerimiz var. Eğer bize bu yetkiyi verirseniz biz kentimizi çok iyi yerleregetireceğiz. Bizim sizin güveninizi ve inancınızı zedelememek adına bir hesap verme zorunluluğumuz var. Kişisel birbeklentimiz olmadan ülkemizin ve kentimizin güvenliği için hepimiz çokçalışıyoruz. İnşallah hep birlikte yürütme kurulu, kent konseyi, sivil toplumkuruluşları ve Esenyurt’un diğer katmanlarıyla Esenyurt’u hak ettiği seviyeyeberaberce getireceğiz diye umut ediyorum” şeklinde konuştu.

8cemaco3ur1dydpnjvf2jsnv.jpg

rtcIeshc0fjpa5viperogfd3.jpg

mqr3l9i6orpoevcdaes2uzxh.jpg

avkle4aqul3fcnpp8yjzo2tg.jpg

e195tw4khndobfli0prgc8qe.jpg

qjc3maIlvshbotwq2gn5wxsi.jpg

ea4ovc3avji9yxuny06dlzjk.jpg

sujed8q7wvbeqcasknfxd6b4.jpg

kpotbuxmh0c6ikdrzwrnuvej.jpg

0uzeegz6jvkkho9lpnrbadms.jpg

zxcstsx25yk0fogwg67q4mtp.jpg

ckhbbenmgcwrayjhxuqy9fp6.jpg

o8bf7jfipyIxmxwylejdckhn.jpg

sup7ftvyme3eajp6jxdbzwqw.jpg

xsxcrj7bpsd4g2tnkztfea63.jpg

l34cklsxseu8v2yknpjmqurt.jpg

irj1azknw8sctvhpfs2qbgpl.jpg

7k53yghj2mumoguabkbr9ce0.jpg

2brgc3fpuzqakhslhnxwb1w5.jpg

tjxg6zq9y1jqeIu7wcucrl5w.jpg

6uotew2ufzxrk97dhi1mpp3b.jpg

6ctzarbkd3n2q7j4gp5yvwuh.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.