Başkan Bozkurt Farkındalık İçin Sokakları Süpürdü

Başkan Bozkurt Farkındalık İçin Sokakları Süpürdü

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Dünya Çevre Günü’ndefarkındalık oluşturmak amacıyla belediye personelleriyle birlikte sokaklarısüpürdü.

Dünya Çevre Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla eline süpürge vekürek alan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt sokakları süpürdü. EsenyurtBelediyesi Seyhan Kahraman Kültür Merkezi önünde başlayan çalışmada daha temizbir ilçe ve vatandaşların temizlik konusunda daha fazla bilinçlenmesi için caddeve sokakları süpüren Bozkurt’a belediye başkan yardımcıları ve personellerde eşliketti.

“SokaklarımızaSahip Çıkalım”

Temiz bir çevre için kentte yaşayan herkesin üzerine düşensorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyleyen Başkan Bozkurt şöyle konuştu:“Çevre ile ne kadar uyumlu yaşarsak o kadar mutlu ve huzurlu oluruz. Esenyurt,maalesef alt yapısı ve üst yapısında birçok sorunu barındıran bir kent. Kentinnüfus yoğunluğu çok fazla. Yeşil alanlarımız ve yol alanlarımız yetersiz.Metrekare başına düşen insan fazla olduğu için de birçok atık oluyor ve buatıkları toplamak da zor oluyor. Bu zor şartlara rağmen günde 1000 ton evselatık topluyoruz. Bizim bu zorluklarla mücadele etmemiz lazım. Kentte yaşayanherkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ve belediyenin de atıklarıtoplayarak, değerlendirmesi durumunda mutlu ve huzurlu yaşayabiliriz. Ben Esenyurtlulardansokaklarına sahip çıkmalarını rica ediyorum. Siz sokaklarınıza sahip çıkarsanızçocuklarınıza güzel bir gelecek bırakabilirsiniz.”

VatandaşlaraÇevreci Mataralar Hediye Edildi

Çevreye zarar vermemek adına plastik şişe kullanımının azaltılmasınadikkat çekmek için belediye kütüphanelerine ders çalışmaya gelen gençlere vevatandaşlara cam matara hediye eden Başkan Bozkurt, hem çevreye karşı dahaduyarlı olmaları konusunda ricada bulundu hem de ilçe ile ilgili sorunlarını dadinleyerek çözüm yolları aradı.

8nd4wusuo0bqrzqtkgyajmhd.jpg

ryv8uwsanwjx4d9gjkz6pc1l.jpg

ks76doro3hlmfcqfida8bmey.jpg

a0c1tIk7ogrqsdwoj9py2buz.jpg

zgfzIutboje4lyvpqskds0pa.jpg

5xton0ewl1sxI6ptfhkdif3q.jpg

llwt8kfreav0yyhu9jw47xxo.jpg

0jdg2x3vzc97vnhsuibugfh5.jpg

fwyemcIvhjtq5yitgnapozbz.jpg

p6aIg4ifobrkbtdljt8lkq0c.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.