Başkan Bozkurt Gazetecileri Unutmadı

Başkan Bozkurt Gazetecileri Unutmadı

Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıylabölgedeki ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir arayageldi. Başkan Bozkurt, karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, 4yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalarla ilgili basın mensuplarınıbilgilendirdi.

10 Ocak ÇalışanGazeteciler Günü dolayısıyla Esenyurt’ta program düzenlendi. Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt, ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileriniŞehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programında ağırladı. Basınmensuplarının gününü kutlayan Başkan Bozkurt, kahvaltının ardından nasıl birbelediye devraldığı, kurumsal yapıda yaptığı düzenlemeler ve 4 yıllık görevsüresinde eğitim, istihdam, kültür, sanat, spor gibi alanlarda ilçeye getirdiğiyenilikler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

“Ülkenin Geleceğine Dair Yaptığınız Haberlerin Çok Büyük ÖnemiVar”

Sunumun ardından gazetecilerinmerak ettiği soruları da tek tek yanıtlayan Başkan Bozkurt, 10 Ocak’ın öneminedeğinerek, “Doğru haber alma hakkı olmadan kamuoyunundoğru bilgilenme şansı yok. O kadar önemli bir iş ki yaptığınız şey. Doğrubilgilendirme yapmadan düzgün insanların başa gelme şansı yok. Dolayısıyla buülkenin geleceğinde sizin verdiğiniz haberlerin çok büyük önemi var. Ben buanlamda çok teşekkür ediyorum. Bunu çok zor şartlarda yapıyorsunuz. Umuyorum kiönümüzdeki günlerde daha güzel şartlarda olursunuz. Mutlulukla, huzurla,birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bu süreci birlikte geçiririz” dedi.

huxm7khpp2gtge5uzanjqcw8.jpg

agoq0wxvzIdtnzjojq5ka49u.jpg

7abhe0fqzyo9w1kdz3dqu8v2.jpg

holtcb2umasuddtlyv6epkme.jpg

anquedbos9jhclz0fpxd4f2o.jpg

lgftv2vh7j6sc4kxbyzaotm9.jpg

zv6po8xauxscfbds3nfqkd0v.jpg

cmcvu2ygbgrrqvnapf0e578j.jpg

c7nr5wagwbuoy0kex3gzvkm2.jpg

4v7kpix0ftbqfewlgnouIsex.jpg

zu92kpvgclyxbcjnIdreamjo.jpg

b7ysmikyu5tIdrfevcwtunco.jpg

ttmgqehjz82sscquer4p9w6a.jpg

1joh7gul6vxae9fukbiqp8tw.jpg

51bhjkx9nm3qoeymsfbuc6rg.jpg

y3utzfroelhI02avigm7jteb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.