Başkan Bozkurt Göle Kültür ve Kaşar Festivali’nde

Başkan Bozkurt Göle Kültür ve Kaşar Festivali’nde

Bu yıl 22’ncisi düzenlenen UlusalGöle Kültür ve Kaşar Festivali içinmemleketi Ardahan’a giden  EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, davullar ve zurnalar eşliğindekarşılandı. Konuşmalarında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan BaşkanBozkurt, “Bölgemizin insanları çok farklı oluyor. İnsanları kimliğine göreayırmıyor, inancına göre ayırmıyor, cinsiyetine göre ayırmıyor ve her zamanzayıfın yanında oluyor.” dedi.

Ardahan’da gelenek haline gelen Ulusal Göle ve Kaşar Festivali’ninbu yıl 22’ncisi düzenlendi. Memleketi Ardahan’ın gelenek haline gelen bu festivaline,Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’ta katılım sağladı. Davullar vezurnalar eşliğinde coşkuyla başlayan Ulusal Göle Kültür ve Kaşar Festivali’ndeBaşkan Bozkurt, “Dayanışmaya, birlik ve beraberliğe güç veren bu renklifestivalde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Biz BirçokZorlukla Mücadele Ede Ede Hayat İçinde Yoğuruluyoruz

Festivallerin birlik ve beraberlik bakımından önemli olduğunubelirten Başkan Bozkurt şöyle konuştu, “Burada olmak çok güzel. Bufestivallerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hiç olmazsa burada biraraya geliyoruz. Birbirimizi görüyoruz, helalleşiyoruz, sohbet ediyoruz,dertleşiyoruz, sıla özlemini gideriyoruz ve burada güzellikleri paylaşıyoruz. Değerlihemşehrilerim biz birçok zorlukla mücadele ede ede hayat içinde yoğruluyoruz.Bu bölgede yaşamak fiziki koşulları itibari ile çok zor ama aynı zamanda buzorluklar bize birçok yeteneği beraberinde getiriyor. Bu zorluklar bize adaletduygusunu, insanı sevmeyi, paylaşmayı, hakkı, hukuku yaşayarak öğretiyor vebunu istesek de istemesek de yaşam içinde uyguluyoruz.

Bu BölgeyeBiz Siyasetçilerin Daha Çok Özen Göstermesi Lazım

Bozkurt memleketinin coğrafi zenginliklerine dikkat çekerekşunları da ekledi; “Göle özel bir bölgedir, özel bir coğrafyadır, insanları daözeldir. Kadınları kardelen gibi zorlukların altında büyüyerek yetişir,erkekleri dağlar gibi bütün zorlukların karşısında mücadele ile devam ederyaşama. Bu bölgeye biz siyasetçilerin daha çok özen göstermesi lazım. Bundansonraki süreçlerde inşallah birlik ve beraberlik içinde hepimizin birbirinikabul ettiği, birbirine değer verdiği, birbirini önemsediği bir şekildeyürümeye devam edeceğiz. Ben de bu bölgenin yetiştirdiği bir evlat olarak elimdengeldiğince bu bölgeden elimi çekmeyeceğim. Hayvancılığı ve tarımı elimizdengeldiğince, oradaki olanakların elverdiği ölçüde güçlendireceğiz ve birlikteyaşama güçlü bir şekilde tutunacağız.”

nj8h3ugtaqdwvocbzir7y4td.jpg

mybkyot7zrup4fpwg0Iwtaec.jpg

aolkvqpdlr1xhaeng3tjcfbv.jpg

qfmguz9z2f4n1edwycoqxb7p.jpg

wi1rwvalnyfI6xtvqzdbe3hg.jpg

bvlj2gxrja4t0iwfm5awzmgd.jpg

wbzousI3f6wkxoecvuc2jryl.jpg

30ospgulantqj92iyg6vwved.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.