Başkan Bozkurt: Görevimiz Esenyurtluları Mutlu ve Huzurlu Kılmak

Başkan Bozkurt: Görevimiz Esenyurtluları Mutlu ve Huzurlu Kılmak

Esenyurt Belediyesi’nde personellere yönelik periyodik olaraksürdürülen eğitim seminerleri devam ediyor. Belediye Kültür Merkezi’ndekiseminerin ardından çalışma arkadaşlarına seslenen Esenyurt Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt, görevlerinin Esenyurtluları mutlu ve huzurlu kılmakolduğuna dikkat çekti.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde önceki gün gerçekleşen seminerdeişyerinde iletişim, işyerinde etik davranışlarve iletişimin temel unsurları gibi başlıklara ilişkin bilgiler verildi. Çoksayıda personelin katıldığı seminer sonrası çalışma arkadaşlarına seslenenEsenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, iş disiplinin önemine dikkatçekti. “Bir şeyi iyi yaptığınızda, doğru hesap ettiğinizde, planınızı doğruyaptığınızda içinde bulunduğunuz durumu daha iyiye taşıyabilirsiniz” diyenBaşkan Bozkurt, “Yeter ki sorunları doğru tespit edelim, sorunların çözümünedair projeleri doğru oluşturalım. Ahlak çerçevesinde, ilim çerçevesinde, bilimçerçevesinde bu iş ve işlemlerin yapılmasını sağlayalım, gerisi kendiliğindengelecektir” ifadelerini kullandı.

“EsenyurtlularHer Şeyin En İyisini Hak Ediyor”

Esenyurtluların her şeyin en iyisini hak ettiğini belirten vearkadaşlarından bu bilinçle çalışmalarını isteyen Başkan Bozkurt, “Aslavazgeçmeyeceğimiz şey; adalet, ahlak, kişi hak ve özgürlüklerine saygıdır. Eğersağlam ilişkiler kurup kurallara da uyarsak bu kentte mutlu, huzurlu vebirbirimizi kabul ederek yaşayabiliriz. Hepimizin görevi Esenyurtluları mutluve huzurlu kılmak. Esenyurt’u oluşturan insanlar, Türkiye’nin en mazlum, enemektar insanları. Her ne kadar kamuya başka türlü yansıtılmaya çalışılıyorsada; Esenyurtlular sistemden hak ettiğini en az alan insanlar, en çok çalışaninsanlar ve en çok acı çeken insanlar. Bu insanlar her şeyin en iyisini hakediyor” şeklinde konuştu.

87u4yjdcl1jlIrz2bvovxq3h.jpg

bpfw9qva6sljqsizuyxabwtm.jpg

v9srmzao6yk32dfqrbeemcag.jpg

mgbhrsjl183rfhpxeuxu6ntI.jpg

0r5cqtfbwagz6bnjd2eov4ce.jpg

lntq0hbpjp5esucagsju14oc.jpg

k0ytiloef7zqrIdnf6cpbb5e.jpg

nzlmw9fst4mlh1r2yInvpzji.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.